Ràdio

 

La ràdio de la IES Mare Nostrum o estudi de podcast, creat durant el desenvolupament del Projecte d'Investigació i Innovació iniciat en el curs 2021-2022 de dos anys de duració.

Si necessites reservar l'estudi d'Onda Mare prem ací.

Reserva de l’estudi de podcast Onda Mare

L’estudi de podcast Onda Mare de l’IES Mare Nostrum pots reservar-lo de dues formes diferents: Amb un professor acompanyant que et faça de tècnic de so durant l’enregistramentDe manera independent per a anar a gravar un projecte. Totes les reserves de l’estudi seran revisades convenientment i se’ls donarà l’autorització després de comprovar els qui seran … Read more

Capitule 1 del seminari de ràdio. El guió

En aquest capitule parlem de com podem elaborar un guió per a posteriorment gravar un podcast en el nostre estudi d’Onda Mare. S’han consultat diferents fonts i resumim un capítol sobre guió del llibre “Podcasting: així ho faig jo i així ho pots fer el teu” de l’autor i podcaster Emilio Cano. Emilio és creador … Read more