ADMISSIÓ I MATRÍCULA

Informació d'admissió i matricula

Normativa i informació completa de l'admissió de la Generalitat Valenciana. Prem aqui.

Per a soliciar plaça per al curs pròxim has d'entrar en l'assistent corresponent als estudis que desitges cursar (ESO, Batxillerat, FP Bàsica, FP presencial, FP Semipresencial) www.telematricula.es

Alumnes que finalitzen l'etapa debén participar en el procés d'admissió per al curs següent.

Requisits d'accés a la Formació Professional. Prem aqui.

 

Admissió i matrícula ESO i Batxillerat curse 2023-2024

Per mt_juandiaz | 13 de març de 2023

Calendari ESO Presentació sol·licitudsDel 4 maig al 12 de maig de 2023Presentació requisit acadèmicFins al 28 de juny de 2023Llistats provisionals d’admesos10 de juliol de 2023Reclamació als llistats provisionals per telematricula.esFins al 12 de juliol de 2023Llistats definitius d’admesos19 de juliol de 2023Matrícula formalització de manera telemàticadel 19 al 24 de juliol de 2023Matrícula formalització … Read more

CICLE SUPERIOR ADMINISTRACIÓ I FINANCES AMPLIAT

Per a_motabuforn | 24 de maig de 2022

A partir del pròxim curs 2022-2023 el cicle superior d’Administració i Finances s’impartirà ampliat amb el mòdul formatiu d’Atenció al Contribuent en la Gestió Administrativa Tributària. Això suposarà una ampliació en l’horari d’1 hora lectiva el primer curs i 2 hores lectives en el segon. L’alumnat estarà capacitat per a realitzar totes les labors administratives … Read more