PROVES D’ACCÉS

Proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior

Normativa sobre de les proves d'accés

És important que li dones una ullada en la pàgina oficial de GVA sobre les Proves d'Accés. Et deixem diversos enllaços.

Requisits

Condicions d'accés:

  • Grau Mitjà: Tindre 17 anys d'edat o complir-los durant l'any en curs.
  • Grau Superior: Tindre 19 anys d'edat o cumplilos durant l'any en curs.

Emplenar els impresos: Es poden descarregar des d'internet en els següents enllaços:

GRAU MITJÀ

GRAU SUPERIOR

 

Qualificacions provisionals proves d’accés a cicles formatius 2023

Publicació de les qualificacions provisionals de les proves d’accés a cicles formatius convocatòria 2023 Grau mitjà: Notes provisionals. Les notes es publicaran l’1 de juny de 2023 en el tauler d’anuncis. Prem ací per a veure les notes en cadascun dels exàmens realitzat. Prem ací per a veure la nota final. Tingues en compte que … Read more

Leer más

MODIFICACIÓ!!! Dates d’examen Proves d’Accés 2023

Examen de Prova d’Accés Grau Mitjà: Dilluns 23 i dimarts 24 de maig de 2023, en SALON d’ACTES ( 9.00 del matí) Important portar Identificació (DNI, NIE, Passaport, Carnet escolar, etc.) per a poder realitzar l’examen. GRAU MITJÀ: Lloc de l’examen Sala d’actes Dilluns 22 de maig 2023 Dimarts 23 de maig 2023 9-10 h … Read more

Leer más

Llistat sol·licituds definitiu Proves Accés a cicles formatius convocatòria 2023

Llistats sol·licituds definitives el 5 de maig a les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i de grau superior: Grau Mitjà. Prem aqui per a descarregar llistat. Grau Superior opció A i B. Prem ací per a descarregar llistat. Calendari del procés de Proves d’Accés 2022 Realització dels exàmens de les proves d’accés … Read more

Leer más