ADMISSIÓ I MATRÍCULA

Informació d'admissió i matricula

Normativa i informació completa de l'admissió de la Generalitat Valenciana. Prem aqui.

Per a soliciar plaça per al curs pròxim has d'entrar en l'assistent corresponent als estudis que desitges cursar (ESO, Batxillerat, FP Bàsica, FP presencial, FP Semipresencial) www.telematricula.es

Alumnes que finalitzen l'etapa debén participar en el procés d'admissió per al curs següent.

Requisits d'accés a la Formació Professional. Prem aqui.

 

Places vacants FP a data del 21 setembre de 2022

Per mt_juandiaz | 13 de setembre de 2022

VACANTS CURS 2022-2023 PRESENCIAL: Grau Mitjà Gestió Administrativa: HI HA VACANTS en el torn de vesprada, classes de 15 a 21 hores. Grau Mitjà Sistemes Microinformàtics en Xarxa: NO HI HA VACANTS, es gestiona la llista d’espera.Grau Superior Administració i Finances, torn diürn de vesprada: NO HI HA VACANTS es gestiona la llista d’espera.Grau Superior … Read more

SEMIPRESENCIAL Llistats admesos i Matricula de curs 2022-2023

Per mt_juandiaz | 21 de juliol de 2022

SEMIPRESENCIAL Procés de matrícula finalitzat LLISTATS DEFINITIUS D’ADMESOS: Llistat d’admesos de semipresencial per ordre alfabètic. Llistat de NO ADMESOS de semipresencial per mòdul formatiu i cicle. Els alumnes que no formalitzen la matrícula en les dates que marca la normativa, el 29 de juliol, s’entendrà que RENUNCIEN a la plaça escolar. Per a sol·licitar plaça … Read more

FP PRESENCIAL. Llistats d’admesos definitius i MATRICULA per a curs 2022-2023

Per mt_juandiaz | 20 de juliol de 2022

CICLES FORMATIUS PRESENCIALS DE GRAU MITJÀ I GRAU SUPERIOR. Llistats definitius i matricula curs 2022-2023 IMPORTANT ACUDIR A la MATRÍCULA EN LA DATA I HORA QUE s’INDICA LLISTATS DEFINITIUS D’ADMESOS de Cicles Formatius presencials: Publicació el 21 de juliol de 2022 Admesos Grau Mitjà. Admesos Grau Superior. La matrícula serà PRESENCIAL en la Secretària del … Read more

Processe matrícula alumnat nou admés 2022-2023

Per mt_juandiaz | 18 de juliol de 2022

L’alumnat ADMÉS en les diferents LLISTES DEFINITIVES podrà recollir el sobre (ESO-Bachillerarato) o descarregar-se la fulla de matrícula de la web (Cicles Formatius presencials) per a matricular-se en les següents dates: Recollida de sobre de matrícula o descàrrega de la web per a alumnes nous Ensenyaments Data de recollida de sobre de matrícula Formació Professional … Read more

Llistats definitius i matrícula FP Bàsica curs 2022-2023

Per mt_juandiaz | 14 de juliol de 2022

MATRICULA FP BÀSICA Es recolliran els sobres de matrícula en la consergeria del centre el divendres 15 de juliol a partir de les 11 hores fins a les 15 hores. La matrícula és presencial en la secretària del centre en l’horari de 10 a 14 hores els dies: Dilluns 18 de juliol de 2022 Dimarts … Read more

Llistats provisionals d’admissió curse 2022-2023 Cicles Formatius

Per mt_juandiaz | 11 de juliol de 2022

Llistats provisionals d’admissió curse 2022-2023 ESO Aquests llistats són provisionals i s’ha d’esperar al dia 21 de juliol per a veure els llistats definitius i poder formalitzar la matrícula, es posarà en aquesta web tota la informació. ADMESOS Llistats admesos Cicles de Grau Mitjà. Prem ací per a descarregar. Llistats admesos Cicles Grau Superior presencial. … Read more

Llistats provisionals d’admissió curse 2022-2023 ESO i BATXILLERAT

Per mt_juandiaz | 5 de juliol de 2022

Llistats provisionals d’admissió curse 2022-2023 ESO Aquests llistats són provisionals i s’ha d’esperar al dia 18 de juliol per a veure els llistats definitius i poder formalitzar la matrícula, es posarà en aquesta web tota la informació. ADMESOS ESO Llistats admesos provisionals ESO. Prem ací per a descarregar. NO ADMESOS ESO Llistats NO ADMITIDIOS provisionals … Read more

Matrícula de FCT i/o Projecte

Per mt_juandiaz | 15 de juny de 2022

Els alumnes que el curs 2022-2023 només hagen de cursar la FCT i/o Projecte per tindre tots els altres modulos en haver finalitzat el període de matrícula, han de passar per la Secretària del centre si volen formalitzar la matrícula.

Matricula alumnes 1ºESO de centres adscrits Sant Gabriel i El Palmerar

Per mt_juandiaz | 7 de juny de 2022

INFORMACIÓ MATRÍCULA ALUMNES DE 1r ESO de centres adscrits Sant Gabriel i El Pameral CURS 2022-2023 Els alumnes de 6é de primària dels CEIP Sant Gabriel i El Palmerar formalitzaran la matrícula en l’IES Mare Nostrum d’Alacant des del 22 de juny al 6 de juliol de 2022 a través d’un formulari que s’activarà en … Read more

MATRÍCULA DELS ALUMNES DEL CENTRE

Per mt_juandiaz | 25 de maig de 2022

INFORMACIÓ MATRÍCULA ALUMNES DEL CENTRE PRESENCIALS (Aquesta informació no és vàlida per als alumnes de semipresencial del centre) Els alumnes presencials del centre que passen al curs següent o repetisquen curs en la mateixa etapa educativa, NO NECESSITEN fer cap mena d’admissió prèvia (sol·licitud de plaça) o preinscripció, ja que tenen la seua plaça presencial … Read more