Matricula alumnes 1ºESO de centres adscrits Sant Gabriel i El Palmerar

INFORMACIÓ MATRÍCULA ALUMNES DE 1r ESO de centres adscrits Sant Gabriel i El Pameral

CURS 2022-2023

Els alumnes de 6é de primària dels CEIP Sant Gabriel i El Palmerar formalitzaran la matrícula en l’IES Mare Nostrum d’Alacant des del 22 de juny al 6 de juliol de 2022 a través d’un formulari que s’activarà en aquest mateix article.

Passos a seguir per a formalitzar la matricula: Emplenar els camps del formulari i pujar els arxius que es demanen (DNI dels pares, i justificant aportació AMPA).

Documents que s’han de llegir per a autoritzar en el formulari:

  • Acceptació de les Normes de funcionament.
  • Taxa per a abonar a l’AMPA. Descarregar arxiu ací.
  • Autorització de l’ús d’imagenes. Prem aqui per a veure document.
  • Autorització de l’ús d’instal·lacions esportives Antonio Samaranch. Prem aqui per a veure document.
  • Autorització d’entrevistes inicials a l’alumnat pel departament d’Orientació. Prem aqui per a veure document.
  • Autorització de realització de proves psicològiques col·lectives pel departament d’Orientació. Prem aqui per a veure document.

Accés al formulari de matrícula aquesta tancat, si no l’has realitzat passa pel centre perquè et fem la matrícula manualment. Consulta els documents anteriors (taxes, ús d’imatges, etc.). Has de parlar amb Direcció d’estudis del la ESO.

Si en fer la matrícula en línia es té algun problema es pot enviar un correu electrònic a 03012736.secretaria@edu.gva.es i ens posarem en contacte amb vostés al més prompte possible. Si envies un email, per favor, segueix les següents instruccions perquè la informació arribe al més prompte possible:

    • Posa en l’assumpte del missatge “Justificant ingresse 1ESO”, és important indicar 1ESO perquè el missatge es classifique correctament.
    • Escriu en el missatge la informació de l’alumne, com per exemple, nom i cognoms i que és per a matrícula 1ESO

També pot vindre personalment a la secretària del centre en horari de dilluns a divendres de 10 a 13 hores.

Ingrés de contribució amb  AMPA ( carnet escolar amb fotocòpies, biblioteca, manteniment informàtic, etc i done suport a activitats extraescolars i orles fi d’etapa)  , es farà un únic ingrés per família. Guardar justificant d’ingrés o transferència.  En la transferència el beneficiari és AMPA IES MARE NOSTRUM i el concepte el nom complet de l’alumne.