SEMIPRESENCIAL Llistats admesos i Matricula de curs 2021-2022

SEMIPRESENCIAL

Llistats definitius i matricula curs 2021-2022

finalitza el període de matrícula el 30 de juliol

LLISTATS DEFINITIUS D’ADMESOS:

La matrícula dels estudis semipresencials en l’IES Mare Nostrum es realitzarà a partir del divendres 23 de juliol a les 15.00 hores fins al 30 de juliol a les 15.00 hores. Per a fer la matrícula no s’ha d’anar al centre de manera presencial, sinó que s’ha de realitzar en línia en dues parts, primer se seleccionen les assignatures i després es paga la taxa i s’envia.

PASTURA 1: SELECCION D’ASSIGNATURES (obligatori fer aquest pas 1r): Prem ací (enllaç actiu fins al divendres 30 de juliol a les 14 hores).

IMPORTANT guardar el PDF que es genera quan se seleccionen les assignatures ja que conté dades d’interes.

Confirmació de matrícula:

PER A ACABAR DE FORMALITZAR LA MATRICULA has de realitzar una transferència amb el concepte “Matricula DNI” de 15 euros d’import en el compte ES54-2038-6018-1560-0002-8985 i emplenar el formulari on podras enviar el justificant de transferència.

PAS 2: FORMULARI d’INTRODUCCION DE DADES IDENTIFICATIVES I JUSTIFICANT de TAXA només per a alumnes admesos en els llistats d’admesos. Has d’haver fet el pas anterior abans d’anar a aquest formulari. Prem aqui per a anar al formulari. (actiu el 23/07 a partir de les 15 hores).

 

LLISTATS DEFINITIUS DE NO ADMESOS: