Aneu a la barra d'eines

Matrícula de FCT i/o Projecte

Els alumnes que el curs pròxim 2021-2022 només hagen de cursar la FCT i/o Projecte per tindre tots els altres modulos del cicle superats tenen la següent informació:

  1. Alumnes de semipresencial que en el curs actual (20-21) estan matriculats, tenen un apartat específic en la Secretària Virtual d’aules, on poden tramitar la matrícula de FCT i/o Projecte per al curs que ve 2021-2022.
  2. Alumnes de 2n curs de cicles presencials, matrículados en el curs actual (20-21), tindran accés a partir del 6 de juliol a Matricula FPpresencial d’aules per a formalitzar la matrícula de FCT i/o Projecte, per a fer-ho el curs que ve 2021-2022.
  3. Si no has estat matrículado durant el curs actual, però has realitzat amb nosaltres el cicle formatiu i el curs que ve 2021-2022 vols acabar la FCT i/o Projecte, per favor prem sobre el següent formulari per a deixar les teues dades i contactarem contingo per a formalitzar la matrícula. Aquest formulari és només per a alumnes que han cursat els seus estudis en el nostre centre.