Aneu a la barra d'eines

Admisió i matricula

Informació d'admissió i matricula

Normativa i informació completa de l'admissió de la Generalitat Valenciana. Prem aqui.

Alumnes que finalitzen l'etapa debén participar en el procés d'admissió per al curs següent.

Requisits d'accés a la Formació Professional. Prem aqui.

 

FP PRESENCIAL. Llistats d’admesos definitius i MATRICULA per a curs 2021-2022

Per juan_mardia | 21 de Juliol de 2021

CICLES FORMATIUS PRESENCIALS DE GRAU MITJÀ I GRAU SUPERIOR. Llistats definitius i matricula curs 2021-2022 IMPORTANT ACUDIR A la MATRÍCULA EN LA DATA I HORA QUE S’INDICA EN ELS LLISTATS perquè no es formen aglomeracions de persones LLISTATS DEFINITIUS D’ADMESOS de Cicles Formatius presencials: Publicació el 22 de juliol de 2021 Llistats oficials, és important … Read more

Matricula FP Basica alumnes d’admissió curs 2021-2022

Per juan_mardia | 15 de Juliol de 2021

Matricula FP Bàsica alumnes d’admissió curs 2021-2022 S’han publicat els llistats d’admesos per a FP Bàsica d’Informàtica d’Oficina. Aquests alumnes han de formalitzar la matrícula del 16 de juliol al 22 de juliol, si no ho fan perdran la seua plaça i s’avisarà als que estiguen en la llista d’espera. Per a consultar els llistats … Read more

Llistats provisionals d’admissió curse 2021-2022 ESO i BATXILLERAT

Per juan_mardia | 14 de Juliol de 2021

Llistats provisionals d’admissió curse 2021-2022 ESO i BATXILLERAT Aquests llistats són provisionals i s’ha d’esperar al dia 23 de juliol per a veure els llistats definitius i poder formalitzar la matrícula, es posarà en aquesta web tota la informació. ADMESOS Llistats admesos provisionals ESO Llistats admesos provisionals 1r Batxillerat Ciències Llistats admesos provisionals 1r Batxillerat … Read more

Llistats provisionals d’accés a Cicles Formatius per a curs 2021-2022

Per juan_mardia | 13 de Juliol de 2021

Llistats provisionals del procés d’admissió curse 2021-2022 de cicles formatius ADMESOS PROVISIONAL Cicles de Grau Mitjà. Cicles de Grau Superior presencial. Cicles de Grau Superior SEMIPRESENCIAL: Llistat per mòdul formatiu Llistat per ordre alfabètic NO ADMESOS PROVISIONAL Cicles de Grau Mitjà. Cicles de Grau Superior presencial. Cicles de Grau Superior SEMIPRESENCIAL Les al·legacions o reclamacions … Read more

Matrícula de FCT i/o Projecte

Per juan_mardia | 25 de Juny de 2021

Els alumnes que el curs pròxim 2021-2022 només hagen de cursar la FCT i/o Projecte per tindre tots els altres modulos del cicle superats tenen la següent informació: Alumnes de semipresencial que en el curs actual (20-21) estan matriculats, tenen un apartat específic en la Secretària Virtual d’aules, on poden tramitar la matrícula de FCT … Read more

Matricula dels alumnes del centre

Per juan_mardia | 13 de Maig de 2021

INFORMACIÓ MATRÍCULA ALUMNES DEL CENTRE PRESENCIALS (Aquesta informació no és vàlida per als alumnes de semipresencial del centre) Els alumnes presencials del centre que passen al curs següent o repetisquen en la mateixa etapa educativa, NO NECESSITEN fer cap mena d’admissió prèvia (sol·licitud de plaça) o preinscripció, ja que tenen la seua plaça presencial reservada … Read more

Admissió i matricula FP Bàsica curs 2021-2022

Per juan_mardia | 30 d'Abril de 2021

Admissió i matrícula ESO i Batxillerat curs 2021-2022

Per juan_mardia | 30 d'Abril de 2021

Admissió i matricula Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior curs 2021-2022

Per juan_mardia | 30 d'Abril de 2021

Cicles Formatius que pots estudiar en l’IES Mare Nostrum d’Alacant ADMINISTRACIÓ Cicle de Grau Mitjà de Gestió Administrativa (Presencial) Cicle de Grau Superior d’Administració i Finances (Presencial i semipresencial) Cicle de Grau Superior d’Assistència a la Direcció (Presencial i semipresencial) INFORMÀTICA Cicle de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes (Presencial) Cicle de Grau Superior … Read more