Admisió i matricula

Informació d'admissió i matricula

Normativa i informació completa de l'admissió de la Generalitat Valenciana. Prem aqui.

Alumnes que finalitzen l'etapa debén participar en el procés d'admissió per al curs següent.

Requisits d'accés a la Formació Professional. Prem aqui.

 

Matricula alumnes 1ºESO de centres adscrits Sant Gabriel i El Palmerar

Per juan_mardia | 18 de Juny de 2021

INFORMACIÓ MATRÍCULA ALUMNES DE 1r ESO de centres adscrits Sant Gabriel i El Pameral Els alumnes de 6é de primària dels CEIP Sant Gabriel i El Palmerar formalitzaran la matrícula en l’IES Mare Nostrum d’Alacant des del 25 de juny al 8 de juliol de 2021 a través d’un formulari que s’activarà en aquest mateix … Llegiu més Matricula alumnes 1ºESO de centres adscrits Sant Gabriel i El Palmerar

Matricula dels alumnes del centre

Per juan_mardia | 13 de Maig de 2021

INFORMACIÓ MATRÍCULA ALUMNES DEL CENTRE PRESENCIALS (Aquesta informació no és vàlida per als alumnes de semipresencial del centre) Els alumnes presencials del centre que passen al curs següent o repetisquen en la mateixa etapa educativa, NO NECESSITEN fer cap mena d’admissió prèvia (sol·licitud de plaça) o preinscripció, ja que tenen la seua plaça presencial reservada … Llegiu més Matricula dels alumnes del centre

Admissió i matricula FP Bàsica curs 2021-2022

Per juan_mardia | 30 d'Abril de 2021

Admissió i matrícula ESO i Batxillerat curs 2021-2022

Per juan_mardia | 30 d'Abril de 2021

Admissió i matricula Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior curs 2021-2022

Per juan_mardia | 30 d'Abril de 2021

Cicles Formatius que pots estudiar en l’IES Mare Nostrum d’Alacant ADMINISTRACIÓ Cicle de Grau Mitjà de Gestió Administrativa (Presencial) Cicle de Grau Superior d’Administració i Finances (Presencial i semipresencial) Cicle de Grau Superior d’Assistència a la Direcció (Presencial i semipresencial) INFORMÀTICA Cicle de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes (Presencial) Cicle de Grau Superior … Llegiu més Admissió i matricula Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior curs 2021-2022