Proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior

Requisits

Condicions d'accés:

  • Grau Mitjà: Tindre 17 anys d'edat o complir-los durant l'any en curs.
  • Grau Superior: Tindre 19 anys d'edat o cumplilos durant l'any en curs.

Emplenar els impresos: Es poden descarregar des d'internet en els següents enllaços:

GRAU MITJÀ

GRAU SUPERIOR

 

Qualificacions definitives proves d’accés cicles 2021

Publicació de les qualificacions DEFINITIVES de les proves d’accés a cicles formatius convocatòria 2021 Grau mitjà: Notes definitives. Aptes i no aptes amb qualificació final. Grau superior opció A. Humanitats i Ciències Socials Notes definitives. Aptes i no aptes amb qualificació final. Grau superior opció B. Tecnologia Notes definitives. Aptes i no aptes amb qualificació … Read more

Leer más

Qualificacions provisionals proves d’accés a cicles formatius 2021

Publicació de les qualificacions provisionals de les proves d’accés a cicles formatius convocatòria 2021 Grau mitjà: Notes provisionals. Aptes i no aptes amb qualificació final. Grau superior opció A. Humanitats i Ciències Socials Notes provisionals. Aptes i no aptes amb qualificació final. Grau superior opció B. Tecnologia Notes provisionals. Aptes i no aptes amb qualificació … Read more

Leer más

Dates d’examen Proves d’Accés 2021

Examen de Prova d’Accés Grau Mitjà: dilluns 24 i dimarts 25 de maig de 2021, en SALON d’ACTES( matí), d’acord amb la següent planificació: Examen de Prova d’Accés Grau Superior opció A i B: dilluns 24 i dimarts 25 de maig de 2021, en SALON d’ACTES  (vesprada), d’acord amb la següent planificació. Publicació llista provisional … Read more

Leer más

Llistat definitius de sol·licituds a les proves d’accés 2021

Llistats provisionals de sol·licituds a les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i de grau superior: Grau Mitjà. Grau Superior opció A .. Grau Superior opció B. Calendari del procés de Proves d’Accés 2021 Realització dels examenes de les proves d’accés Grau Mitjà dilluns 24 i dimarts 25 de maig de 2021 al … Read more

Leer más

Termini d’inscripció per a Proves d’Accés. Del 22/2 al 31/3 2021

Termini per a la inscripció: Del dilluns 22 al dimecres 31 de març de 2021, tots dos inclusivament. Per a evitar desplaçaments davant la situació originada pel COVID-19, tots la documentació ha de ser enviada signada degudament (a mà o electrònicament) i , en format electrònic a l’adreça d’email 03012736.secret@gva.es.

Leer más