Llistats provisionals d’ajudes per a la Formació Professional concedides i denegades. Data publicació 25/07/2022.

Llistats provisionals d'ajudes 2021-2022 per a la Formació Professional concedides i denegades. Data publicació 25/07/2022.

Hola, en els següents enllaços estan disponibles els llistats dels sol·licitants d'ajudes per a la Formació Professional concedides i denegades. Hi ha un termini de 3 dies hàbils per a al·legacions en el centre.

No es pot acceptar documentació addicional ni considerar fets nous i/o diferents als que es va tindre en compte en el moment de la sol·licitud.

MODALITATS DE SUBVENCIONS-AJUDES:

1. FP Dual en administracions públiques: realitzar l'FP Dual en administracions públiques del sector públic estatal, autonòmic, local o en universitats, així com ens autònoms.

01 Llistats provisionals concedides

01 Llistats provisionals denegades

2. FP Dual en empreses: realitzar l'FP Dual en empreses de la Comunitat Valenciana o de la resta de l'Estat, una vegada acreditada la necessitat de desplaçament per a adquirir les competències predeterminades en el lloc formatiu. (La distància mínima exigible entre el centre de treball i el centre docent o domicili habitual serà 14 km.)

02 Llistats provisionals concedides

02 Llistats provisionals denegades

3. FCT en centres de treball allunyats del centre docent: realitzar la formació en centres de treball total o parcial quan el centre de treball es trobe allunyat del centre educatiu o en una altra comunitat autònoma. (La distància mínima exigible entre el centre de treball i el centre docent serà 14 km.)

03 Llistats provisionals concedides

03 Llistats provisionals denegades

4. Desplaçament: sufragar totalment o parcialment les despeses derivades de residència, transport i manutenció, per a alumnat que curse cicles d'FP en centres allunyats de la seua residència habitual. (Cursar els estudis de Formació Professional en un centre docent allunyat de la residència habitual almenys 14 km)

04 Llistats provisionals concedides

04 Llistats provisionals denegades