Beques MEC FPBásica, Batxiller i Cicles, pròxim curs 2022/2023. Termini obert des del 30 de març fins a 12 de maig del 2022.

El termini per a la presentació de beques generals 22-23 del Ministerio de Educación y Formación Profesional, s'ha ampliat fins al dilluns 16 de maig.

Ací teniu més informació.

Recordeu que podeu consultar el document FAQ per a la resolució de dubtes freqüents, elaborat per la Unitat de beques d'aquesta direcció territorial.

Si teniu qualsevol dubte, estem a la vostra disposició en: becas_ali@gva.es

 Salutacions,

 

BEQUES MEC 2022/2023 PER A ESTUDIS POSTOBLIGATORIS, FPBASICA, BATXILLER I CICLES MIG-SUPERIOR-SEMIPRESENCIAL I ESTUDIS UNIVERSITARIS.

La principal novetat de la convocatòria d'enguany és el nou termini per a la sol·licitud, que serà: Des del dia 30 de març fins al 12 de maig de 2022, a les 24,00h, hora peninsular, tots dos inclusivament. Amb posterioritat a aquest, no es podrà sol·licitar la beca.

En comptes de sol·licitar al setembre-2022 per al curs pròxim 2022/2023, s'avançaran el termini a 30/03/2022 fins a 12/05/2022.

Hauràs de sol·licitar-la dins d'aquest termini, encara que no sàpies el que estudiaràs, o fins i tot encara que no sàpies si estudiaràs o no.  El termini s'ha avançat perquè la persona que sol·licite la beca sàpia si compleix o no els requisits econòmics abans de veure què estudiarà.

No cal deixar la sol·licitud per a l'últim dia, perquè des del Ministeri poden demanar dades que estiguen en documents que el sol·licitant ha de buscar o consultar.

En el següent enllaç, teniu disponible les INSTRUCCIONS per a sol·licitar la beca, enllaços, preguntes freqüents, vídeos explicatius,  correu electrònic de beques i telèfon (només dir casos punt 8 instruccions) del departament de beques a Alacant en cas de dubtes.

RECORDAR, abans d'enviar email per a consultes o dubtes, llegir bé les instruccions, preguntes freqüents i els vídeos explicatius. El mitjà preferent per a contactar i informar-se ha de ser el correu electrònic beques_ali@gva.es. Per això és molt important que només es contacte telefònicament amb la unitat de beques per als casos que s'indiquen en el punt 8 de les instruccions.

-DESCARREGAR INSTRUCCIONS