Entrada alumnat

 

Presentació alumnes

 Curs 2021-22

Dimecres 8 i dijous 9 de setembre

 

Les classes ordinàries començaran divendres 10 seguint els horaris i instruccions que es comunicaran a cada grup en les sessions de dimecres i dijous que es poden consultar ací:

2Calendari-entrada-alumnat-8-i-9-setembre-2021-2-dies

Per evitar aglomeracions, es recomana consultar abans lletra i altres dades de matrícula a la WebFamília. Qui no tinga activat aquest servei podrà consultar al centre els
llistats ordenats alfabèticament en horari de 10.00h-13:00h

Cal tindre en compte que: 

  • No es pot vindre al centre amb símptomes de la COVID-19 (tos, febra, dificultat per a respirar…) o si ha estat en contacte amb alguna persona amb símptomes o diagnosticat de la COVID-19
  • Cal vindre al centre amb mascareta, entrar per l’entrada indicada més amunt, d’un en un, i desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic. Una vegada dins, heu de seguir el sentit de les fletxes i mantindre una distància interpersonal mínima de 1,5 m.

Els participants en el banc de llibres d’ESO i FPB rebran els llibres del seu professorat en les classes corresponents. Qui vulga participar per primera vegada haurà de portar els seus llibres d’ESO a la biblioteca del centre en un horari que es penjarà a la pròpia porta de la biblioteca.