Pasqua 2016

Per a l’alumnat més jove, el dia va començar amb la projecció del curt “Som un mar de gent”, muntat pel professor de Música Josep Vives i que arreplega les imatges més importants de la jornada de benvinguda del present curs. A continuació, un grup es va dirigir al pavelló a realitzar les activitats esportives preparades pel departament d’Educació Física i la resta, als tallers organitzats pels diversos departaments: Anglés, Biologia, Educació Plàstica i Visual, Castellà, Informàtica, Tecnologia i Valencià. Entre taller i taller, aprofitàvem per aprendre i gaudir dolçament amb el taller de creps realitzat pel departament de Francés. A l’aula d’Usos Múltiples, el departament de Música els esperava per ballar i cantar. Per acabar la jornada, van veure la pel·lícula Campeones al cine local.

La resta d’alumnat va participar en el concurs de paelles i, alhora, en el de samarretes. Cal agrair en especial els membres de l’associació d’alumnat perquè de primer moment han estat atents a les necessitats perquè tot isquera de la millor manera possible.

Des d’ací, agraïm la col·laboració de tot els participants en aquestes activitats: alumnat, professorat organitzador de tallers, de guàrdia, acompanyants al cine, al concurs o encarregats del repartiment i cura dels materials emprats per a l’elaboració del concurs. No oblidem tampoc el personal de neteja, que no solament van contribuir a mantenir les instal·lacions sinó que també van actuar de jurat.  

 

TALLERS ABRIL 2019