INFORMACIÓ RELLEVANT BANC DE LLIBRES

Informació rellevant del banc de llibres per als professors de l’ESO


El repartiment dels llibres del banc  de llibres de segon i quart es farà demà día 14 al llarg del matí. Els responsables del banc portaran els llibres a les classes.
El repartiment dels llibres de primer i tercer es farà el proper dia 20 o 21. L’endarreriment es deu a que tots els llibres són nous, pel canvi de llei.  A hores d’ara, encara ens falten tres llibres de primer i altres tres de tercer per arribar. A més a més, en aquest institut donem els llibres ja folrats per a un millor manteniment dels llibres. Per tant, hem de folrar més de 2500 llibres  nous i per tant necessitem un temps per a fer-ho. 
Segons les nostres previsions repartirem els llibres a falta d’arribar un parell de llibres. Eixos llibres els repartirem unes dies més tard solament arriben al centre.
Els llibres de francés i d’alemà, que aquest curs sí s’inclouen en el banc de llibres,  els entregaran directament els professors als alumnes.
Vos recordem quines són les instruccions d’ús dels llibres, els alumnes signen un compromís en rebre els llibres que volem que conegueu que des de les vostres classes col·laboreu en el seu compliment.

  • Entenc que no puc escriure, ni ratllar amb llapis, bolígraf o retolador cap dels llibres. 
  • Tots els llibres es donen folrats  i han d’estar folrats obligatòriament durant tot el curs. 
  • El nom s’escriurà en l’etiqueta adhesiva ja pegada en la darrera pàgina del llibre.  
  • En tot moment mantindre els llibres que porten el meu nom i tornare els llibres que se me van donar amb el meu nom. No s’aceptaran llibres amb altres noms. 
  • Totes les pàgines han d’estar netes i sense trencar. 
  • Assumisc que no complir les condicions, no tornar els llibres o tornar-los en mal estat, suposarà l’obligació de fer la reposició del material corresponent o en cas contari no se continuarà en el banc de llibres. 

Salutacions.
Comissió del Banc de Llibres