PROGRAMA DE BEQUES DE LA FUNDACIÓ AMANCIO ORTEGA

En la seua edició 2022-2023, el Programa convoca 400 beques dirigides a estudiants de 4t de l’ESO de centres educatius espanyols, per a estudiar 1r de Batxillerat al Canadà o els Estats Units. Del total de places convocades, 70 beques estan dirigides a estudiants de centres de Galícia i 330 beques a estudiants de centres d’altres Comunitats i Ciutats Autònomes d’Espanya.

Durant l’any acadèmic, els estudiants conviuran amb una família al país de destinació i cursaran Grau 11 (equivalent a 1r de Batxillerat).

La beca cobreix el 100% dels serveis necessaris per a realitzar un curs escolar a l’estranger: viatge, taxes d’escolarització i matrícula en un institut públic, allotjament i manutenció en una família amfitriona, assegurança mèdica i d’accidents, convalidació de l’any acadèmic i suport continuat durant l’estada.

Més informació ací:

https://becas.faortega.org/

https://becas.faortega.org/documents/25/ed-22-23_becasfao_bases-de-participacion_.pdf

IES Lloixa