Secretaria

Convocatòria de beques del Ministeri d’Educació per al curs 20-21

Per cardenosa_man | 10 agost, 2020

El Ministeri d’Educació i Formació Professional ha obert el termini per a la sol·licitud de Beques per a l’alumnat que el pròxim curs realitze estudis de Batxillerat, FP o Formació Professional Bàsica, així com per a l’alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu. El termini per a la presentació de la sol·licitud finalitza l’1 d’octubre … Llegiu més Convocatòria de beques del Ministeri d’Educació per al curs 20-21

AJUDES INDIVIDUALS PER Al SERVEI DE TRANSPORT ESCOLAR

Per alamar_gon | 28 juliol, 2020

AJUDES INDIVIDUALS PER Al SERVEI DE TRANSPORT ESCOLAR S’informa que ja està obert el termini per a la sol·licitud  d’ajudes per al transport escolar per a alumnes de l’ESO el domicili de la qual estiga a tres kilometros o més de l’I.E.S. L’Eliana i que estiga situat dins del terme municipal de L’Eliana.

FORMALITZACIÓ DE MATRÍCULA D’ESO I BATXILLERAT EN L’I.E.S. L’Eliana

Per alamar_gon | 27 juliol, 2020

FORMALITZACIÓ DE MATRÍCULA D’ESO I BATXILLERAT: ALUMNAT QUE ACCEDEIX PEL PROCÉS D’ADMISSIÓ Els terminis de formalització de matrícula en l’I.E.S. L’Eliana de l’alumnat que ha participat en el procés d’admissió serà els dies 30 i 31 de juliol. Per a això, caldrà, prèviament, demanar un sobre de matrícula en la Consergeria del centre i demanar cita … Llegiu més FORMALITZACIÓ DE MATRÍCULA D’ESO I BATXILLERAT EN L’I.E.S. L’Eliana

LLISTAT DE QUALIFICACIONS DEFINITIVES DE LES PROVES D’ACCÉS A CICLES FORMATIUS

Per alamar_gon | 22 juliol, 2020

Els llistats amb la mitjana final estan publicats en el tauler d’anuncis del Centre LLISTAT QUALIFICACIONS DEFINITIVES DE PROVES D’ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ LLISTAT QUALIFICACIONS DEFINITIVES DE PROVES D’ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR

LLISTES DEFINITIVES D’ADMISSIÓ D’FP BÀSICA

Per alamar_gon | 21 juliol, 2020

LLISTES DEFINITIVES D’ADMISSIÓ A FP BÀSICA Les llistes definitives d’admissió a FP BÀSICA estan publicades en els taulers d’anuncis del centre. A més, es recorda que s’habilitarà, dins de la pàgina web de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, en l’apartat «Admissió d’alumnat» un sistema individualitzat de consulta del resultat del procediment i la puntuació obtinguda. RESUM … Llegiu més LLISTES DEFINITIVES D’ADMISSIÓ D’FP BÀSICA

INSTRUCCIONS PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA 2020

Per alamar_gon | 20 juliol, 2020

INSTRUCCIONS DE PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA 2020 Prem ací per a descarregar-les

LLISTES PROVISIONALS D’ADMISSIÓ D’ESO I BATXILLERAT I RECLAMACIONS A les LLISTES

Per alamar_gon | 15 juliol, 2020

LLISTES PROVISIONALS D’ADMISSIÓ A ESO I BATXILLERAT Les llistes provisionals d’admissió a ESO i Batxillerat estan publicades en els taulers d’anuncis del centre. A més, es recorda que l’es habilitarà, dins de la pàgina web de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, en l’apartat «Admissió d’alumnat» un sistema individualitzat de consulta del resultat del procediment i … Llegiu més LLISTES PROVISIONALS D’ADMISSIÓ D’ESO I BATXILLERAT I RECLAMACIONS A les LLISTES

LLISTES PROVISIONALS D’ADMESOS FP BÀSICA

Per alamar_gon | 13 juliol, 2020

LLISTA ADMESOS 1r FPB COMERÇ LLISTA NO ADMESOS 1r FPB COMERÇ LLISTA ADMESOS 1r FPB ELECTRICITAT LLISTA NO ADMESOS 1r FPB ELECTRICITAT

CATÀLEG DE LLIBRES CURS 2020/2021

Per alamar_gon | 9 juliol, 2020

CATÀLEG DE LLIBRES PER Al CURS 2020/2021 Es recorda que el funcionament del Banc de llibres no ha canviat i que l’alumnat que pertany a la Xarxa no ha de comprar els llibres que estan inclosos en ella. En tot cas, no estan inclosos en el Banc de Llibres i, per tant, sí que han … Llegiu més CATÀLEG DE LLIBRES CURS 2020/2021

Calendari Avaluació Extraordinària 2n CFGS Educació Infantil

Per iesleliana | 8 juliol, 2020