Secretaria

Informació Proves d’accés

Per iesleliana | 11 Març, 2021

Matrícula proves per a l’obtenció del Certificat de Nivell Bàsic de Llengües

Per cardenosa_man | 7 Gener, 2021

  Igual que en els últims cursos, enguany es realitzaran en el centre les proves per a obtindre l’A2 en Inglés i Francés. Aquestes proves poden realitzar-les l’alumnat que complisca 16 anys durant l’any 2021. El període de presentació de sol·licituds és del 7 al 13 de gener de 2021. Els exemplars de sol·licitud poden … Llegiu més Matrícula proves per a l’obtenció del Certificat de Nivell Bàsic de Llengües

Llistats provisionals Ajudes Transport 2020-2021

Per alamar_gon | 5 Novembre, 2020

LLISTATS PROVISIONALS DE PERSONES SOL·LICITANTS D’AJUDES INDIVIDUALS DE TRANSPORT PER Al CURS 2020-2021 El llistat provisionals de persones sol·licitants d’ajudes individuals de transport per al curs 2020-2021 s’han publicat en el tauler d’anuncis del centre perquè puga ser consultat per totes les persones interessades. LES PERSONES INTERESSADES DISPOSEN D’UN TERMINI DE 10 DIES HÀBILS, DES … Llegiu més Llistats provisionals Ajudes Transport 2020-2021

Informació general CFGM Atenció a persones en situació de dependència en Règim Semipresencial

Per piqueras_marmur | 22 Octubre, 2020

PDF Reunió informativa

Vacants CFGM Atenció a persones en situació de dependència en Règim Semipresencial

Per alamar_gon | 22 Octubre, 2020

VACANTS EN EL CICLE DE FORMACIÓ PROFESSIONAL DE GRAU MITJÀ D’ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA EN RÈGIM SEMIPRESENCIAL Les vacants resultants en l’I.E.S. L’Eliana del procés d’admissió del Cicle de Formació Professional de Grau Mitjà d’Atenció a Persones en Situació de Dependència en règim semipresencial s’adjudicarán per ordre de recepción de les sol·licituds … Llegiu més Vacants CFGM Atenció a persones en situació de dependència en Règim Semipresencial

Reunió d’acolliment alumnat CFGM Dependència en Règim Semipresencial

Per alamar_gon | 21 Octubre, 2020

REUNIÓ D’ACOLLIMENT A l’ALUMNAT SEMIPRESENCIAL DEL CFGM D’ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA. El dimecres 21 d’octubre a les 17.00 tindrà lloc la reunió d’acolliment a l’alumnat del CFGM d’Atenció a Persones en Situació de Dependència. Per a unir-te a la reunió has d’entrar en el següent enllace https://gveducacion.webex.com/gveducacion/j.php?mtid=m76e6cfd927e3f08a165273130b7c4981 Número de reunió: 121 400 … Llegiu més Reunió d’acolliment alumnat CFGM Dependència en Règim Semipresencial

VACANTS EN 1r DEL CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR D’EDUCACIÓ INFANTIL

Per alamar_gon | 24 Setembre, 2020

Celebrat l’acte d’adjudicació de places vacants del primer curs del Cicle de Formació Professional de Grau Superior d’Educació Infantil i havent quedat places vacants no adjudicades, s’informa que aquestes vacants aquestes vacants s’adjudicaran per ordre de recepció de les sol·licituds.

CICLE DE FORMACIÓ PROFESSIONAL DE GRAU MITJÀ D’ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA EN RÈGIM SEMIPRESENCIAL

Per alamar_gon | 21 Setembre, 2020

NOU CICLE DE FORMACION PROFESSIONAL DE GRAU MITJÀ D’ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA EN MODALITAT SEMIPRESENCIAL   L’Institut de L’Eliana incorpora a la seua oferta educativa del pròxim curs 2020/2021 el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Atenció a Persones en Situació de Dependència en la modalitat semipresencial. La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport … Llegiu més CICLE DE FORMACIÓ PROFESSIONAL DE GRAU MITJÀ D’ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA EN RÈGIM SEMIPRESENCIAL

ADJUDICACIÓ PLACES VACANTS CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR

Per alamar_gon | 11 Setembre, 2020

ADJUDICACIÓ PLACES VACANTS EN CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR S’informa que dijous que ve 17 de setembre a les 10,10 h. se celebraran els actes públics d’adjudicació de les places vacants existents en els Cicles de Formació de Grau Mitjà “Atenció a Persones en Situació de Dependència” i de Grau Superior “Educació Infantil”. … Llegiu més ADJUDICACIÓ PLACES VACANTS CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR

PROVES D’ACCÉS A la UNIVERSITAT 2020

Per alamar_gon | 6 Setembre, 2020

CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA PROVES D’ACCÉS A la UNIVERSITAT 2020 Es recorda a l’alumnat que es presenta a la convocatòria extraordinària de les proves d’accés a la universitat (PAU) que les proves de la convocatòria extraordinària es realitzaran en aules de la Universitat de València. A l’alumnat de l’I.E.S L’Eliana, adscrit al tribunal 40 (13-14) de les … Llegiu més PROVES D’ACCÉS A la UNIVERSITAT 2020