Secretaria

Informació general CFGM Atenció a persones en situació de dependència en Règim Semipresencial

Per piqueras_marmur | 22 octubre, 2020

PDF Reunió informativa

VACANTS EN EL CFGM D’ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA EN RÈGIM SEMIPRESENCIAL

Per alamar_gon | 22 octubre, 2020

VACANTS EN EL CICLE DE FORMACIÓ PROFESSIONAL DE GRAU MITJÀ D’ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA EN RÈGIM SEMIPRESENCIAL Les vacants resultants en l’I.E.S. L’Eliana del procés d’admissió del Cicle de Formació Professional de Grau Mitjà d’Atenció a Persones en Situació de Dependència en règim semipresencial s’adjudicarán per ordre de recepción de les sol·licituds … Llegiu més VACANTS EN EL CFGM D’ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA EN RÈGIM SEMIPRESENCIAL

REUNIÓ D’ACOLLIMENT A l’ALUMNAT SEMIPRESENCIAL DEL CFGM D’ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA.

Per alamar_gon | 21 octubre, 2020

REUNIÓ D’ACOLLIMENT A l’ALUMNAT SEMIPRESENCIAL DEL CFGM D’ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA. El dimecres 21 d’octubre a les 17.00 tindrà lloc la reunió d’acolliment a l’alumnat del CFGM d’Atenció a Persones en Situació de Dependència. Per a unir-te a la reunió has d’entrar en el següent enllace https://gveducacion.webex.com/gveducacion/j.php?mtid=m76e6cfd927e3f08a165273130b7c4981 Número de reunió: 121 400 … Llegiu més REUNIÓ D’ACOLLIMENT A l’ALUMNAT SEMIPRESENCIAL DEL CFGM D’ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA.

VACANTS EN 1r DEL CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR D’EDUCACIÓ INFANTIL

Per alamar_gon | 24 setembre, 2020

Celebrat l’acte d’adjudicació de places vacants del primer curs del Cicle de Formació Professional de Grau Superior d’Educació Infantil i havent quedat places vacants no adjudicades, s’informa que aquestes vacants aquestes vacants s’adjudicaran per ordre de recepció de les sol·licituds.

CICLE DE FORMACIÓ PROFESSIONAL DE GRAU MITJÀ D’ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA EN RÈGIM SEMIPRESENCIAL

Per alamar_gon | 21 setembre, 2020

NOU CICLE DE FORMACION PROFESSIONAL DE GRAU MITJÀ D’ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA EN MODALITAT SEMIPRESENCIAL   L’Institut de L’Eliana incorpora a la seua oferta educativa del pròxim curs 2020/2021 el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Atenció a Persones en Situació de Dependència en la modalitat semipresencial. La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport … Llegiu més CICLE DE FORMACIÓ PROFESSIONAL DE GRAU MITJÀ D’ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA EN RÈGIM SEMIPRESENCIAL

ADJUDICACIÓ PLACES VACANTS CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR

Per alamar_gon | 11 setembre, 2020

ADJUDICACIÓ PLACES VACANTS EN CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR S’informa que dijous que ve 17 de setembre a les 10,10 h. se celebraran els actes públics d’adjudicació de les places vacants existents en els Cicles de Formació de Grau Mitjà “Atenció a Persones en Situació de Dependència” i de Grau Superior “Educació Infantil”. … Llegiu més ADJUDICACIÓ PLACES VACANTS CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR

PROVES D’ACCÉS A la UNIVERSITAT 2020

Per alamar_gon | 6 setembre, 2020

CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA PROVES D’ACCÉS A la UNIVERSITAT 2020 Es recorda a l’alumnat que es presenta a la convocatòria extraordinària de les proves d’accés a la universitat (PAU) que les proves de la convocatòria extraordinària es realitzaran en aules de la Universitat de València. A l’alumnat de l’I.E.S L’Eliana, adscrit al tribunal 40 (13-14) de les … Llegiu més PROVES D’ACCÉS A la UNIVERSITAT 2020

Convocatòria de beques del Ministeri d’Educació per al curs 20-21

Per cardenosa_man | 10 agost, 2020

El Ministeri d’Educació i Formació Professional ha obert el termini per a la sol·licitud de Beques per a l’alumnat que el pròxim curs realitze estudis de Batxillerat, FP o Formació Professional Bàsica, així com per a l’alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu. El termini per a la presentació de la sol·licitud finalitza l’1 d’octubre … Llegiu més Convocatòria de beques del Ministeri d’Educació per al curs 20-21

AJUDES INDIVIDUALS PER Al SERVEI DE TRANSPORT ESCOLAR

Per alamar_gon | 28 juliol, 2020

AJUDES INDIVIDUALS PER Al SERVEI DE TRANSPORT ESCOLAR S’informa que ja està obert el termini per a la sol·licitud  d’ajudes per al transport escolar per a alumnes de l’ESO el domicili de la qual estiga a tres kilometros o més de l’I.E.S. L’Eliana i que estiga situat dins del terme municipal de L’Eliana.

FORMALITZACIÓ DE MATRÍCULA D’ESO I BATXILLERAT EN L’I.E.S. L’Eliana

Per alamar_gon | 27 juliol, 2020

FORMALITZACIÓ DE MATRÍCULA D’ESO I BATXILLERAT: ALUMNAT QUE ACCEDEIX PEL PROCÉS D’ADMISSIÓ Els terminis de formalització de matrícula en l’I.E.S. L’Eliana de l’alumnat que ha participat en el procés d’admissió serà els dies 30 i 31 de juliol. Per a això, caldrà, prèviament, demanar un sobre de matrícula en la Consergeria del centre i demanar cita … Llegiu més FORMALITZACIÓ DE MATRÍCULA D’ESO I BATXILLERAT EN L’I.E.S. L’Eliana