Proves EBAU

Tota la informació actualitzada sobre les Proves d'Accés a la Universitat en el següent enllaç:

http://innova.gva.es/va/web/universidad/informacion-pau

INSTRUCCIONS PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA 2020

Per alamar_gon | 20 juliol, 2020

INSTRUCCIONS DE PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA 2020 Prem ací per a descarregar-les

MATRÍCULA PAU D’ALUMNES DE CURSOS ANTERIORS QUE ES PRESENTEN PER A MILLORA DE NOTA

Per alamar_gon | 16 juny, 2020

Aquesta és la sol·licitud de matrícula per a les PAU d’aquells alumnes procedents de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Superior de cursos anteriors que es presenten per a la millora de nota. Llegiu ben primer les instruccions que s’indiquen en la part de baix de la sol·licitud. Descarregar ací SOL·LICITUD per a alumnat procedent de … Llegiu més MATRÍCULA PAU D’ALUMNES DE CURSOS ANTERIORS QUE ES PRESENTEN PER A MILLORA DE NOTA

PROVES D’ACCÉS A la UNIVERSITAT (PAU) 2020

Per alamar_gon | 11 juny, 2020

PROVES D’ACCÉS A la UNIVERSITAT 2020 HORARI PROVES PAU   CALENDARI MATRÍCULA PAU 2020 EN L’I.E.S. L’Eliana   Les dates de matrícula NO són les que indica la Universitat i que puguen haver aparegut fins ara en altres entrades de la Web del centre. Aqueixes dates són les que la Universitat concedeix als Instituts de manera … Llegiu més PROVES D’ACCÉS A la UNIVERSITAT (PAU) 2020

MATRÍCULA PROVES D’ACCÉS A LA UNIVERSITAT PAU EN L’I.E.S. L’Eliana

Per alamar_gon | 11 juny, 2020

Les dates de matrícula NO són les que indica la Universitat i que puguen aparéixer en altres enllaços de la Web del centre. Aqueixes dates són les que la Universitat concedeix als Instituts per a matricular als alumnes. Els alumnes es matriculen en l’Institut en les dates que indiquem ací i que a més s’han remés … Llegiu més MATRÍCULA PROVES D’ACCÉS A LA UNIVERSITAT PAU EN L’I.E.S. L’Eliana

Calendari Proves Accés a la Universitat i Preinscripció Universitaria curs 2019-2020

Per piqueras_marmur | 31 maig, 2020