Beques i ajudes

----

Convocatòria de beques del Ministeri d’Educació per al curs 20-21

Per cardenosa_man | 10 agost, 2020

El Ministeri d’Educació i Formació Professional ha obert el termini per a la sol·licitud de Beques per a l’alumnat que el pròxim curs realitze estudis de Batxillerat, FP o Formació Professional Bàsica, així com per a l’alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu. El termini per a la presentació de la sol·licitud finalitza l’1 d’octubre … Llegiu més Convocatòria de beques del Ministeri d’Educació per al curs 20-21

AJUDES INDIVIDUALS PER Al SERVEI DE TRANSPORT ESCOLAR

Per alamar_gon | 28 juliol, 2020

AJUDES INDIVIDUALS PER Al SERVEI DE TRANSPORT ESCOLAR S’informa que ja està obert el termini per a la sol·licitud  d’ajudes per al transport escolar per a alumnes de l’ESO el domicili de la qual estiga a tres kilometros o més de l’I.E.S. L’Eliana i que estiga situat dins del terme municipal de L’Eliana.