Beques i ajudes

----

Llistats provisionals Ajudes Transport 2020-2021

Per alamar_gon | 5 novembre, 2020

LLISTATS PROVISIONALS DE PERSONES SOL·LICITANTS D’AJUDES INDIVIDUALS DE TRANSPORT PER Al CURS 2020-2021 El llistat provisionals de persones sol·licitants d’ajudes individuals de transport per al curs 2020-2021 s’han publicat en el tauler d’anuncis del centre perquè puga ser consultat per totes les persones interessades. LES PERSONES INTERESSADES DISPOSEN D’UN TERMINI DE 10 DIES HÀBILS, DES … Read more

Convocatòria de beques del Ministeri d’Educació per al curs 20-21

Per cardenosa_man | 10 agost, 2020

El Ministeri d’Educació i Formació Professional ha obert el termini per a la sol·licitud de Beques per a l’alumnat que el pròxim curs realitze estudis de Batxillerat, FP o Formació Professional Bàsica, així com per a l’alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu. El termini per a la presentació de la sol·licitud finalitza l’1 d’octubre … Read more

AJUDES INDIVIDUALS PER Al SERVEI DE TRANSPORT ESCOLAR

Per alamar_gon | 28 juliol, 2020

AJUDES INDIVIDUALS PER Al SERVEI DE TRANSPORT ESCOLAR S’informa que ja està obert el termini per a la sol·licitud  d’ajudes per al transport escolar per a alumnes de l’ESO el domicili de la qual estiga a tres kilometros o més de l’I.E.S. L’Eliana i que estiga situat dins del terme municipal de L’Eliana.