Admissió i Matrícula

FORMALITZACIÓ DE MATRÍCULA D’ESO I BATXILLERAT EN L’I.E.S. L’Eliana

Per alamar_gon | 27 juliol, 2020

FORMALITZACIÓ DE MATRÍCULA D’ESO I BATXILLERAT: ALUMNAT QUE ACCEDEIX PEL PROCÉS D’ADMISSIÓ Els terminis de formalització de matrícula en l’I.E.S. L’Eliana de l’alumnat que ha participat en el procés d’admissió serà els dies 30 i 31 de juliol. Per a això, caldrà, prèviament, demanar un sobre de matrícula en la Consergeria del centre i demanar cita … Llegiu més FORMALITZACIÓ DE MATRÍCULA D’ESO I BATXILLERAT EN L’I.E.S. L’Eliana

LLISTES DEFINITIVES D’ADMISSIÓ D’FP BÀSICA

Per alamar_gon | 21 juliol, 2020

LLISTES DEFINITIVES D’ADMISSIÓ A FP BÀSICA Les llistes definitives d’admissió a FP BÀSICA estan publicades en els taulers d’anuncis del centre. A més, es recorda que s’habilitarà, dins de la pàgina web de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, en l’apartat «Admissió d’alumnat» un sistema individualitzat de consulta del resultat del procediment i la puntuació obtinguda. RESUM … Llegiu més LLISTES DEFINITIVES D’ADMISSIÓ D’FP BÀSICA

LLISTES PROVISIONALS D’ADMISSIÓ D’ESO I BATXILLERAT I RECLAMACIONS A les LLISTES

Per alamar_gon | 15 juliol, 2020

LLISTES PROVISIONALS D’ADMISSIÓ A ESO I BATXILLERAT Les llistes provisionals d’admissió a ESO i Batxillerat estan publicades en els taulers d’anuncis del centre. A més, es recorda que l’es habilitarà, dins de la pàgina web de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, en l’apartat «Admissió d’alumnat» un sistema individualitzat de consulta del resultat del procediment i … Llegiu més LLISTES PROVISIONALS D’ADMISSIÓ D’ESO I BATXILLERAT I RECLAMACIONS A les LLISTES

LLISTES PROVISIONALS D’ADMESOS FP BÀSICA

Per alamar_gon | 13 juliol, 2020

LLISTA ADMESOS 1r FPB COMERÇ LLISTA NO ADMESOS 1r FPB COMERÇ LLISTA ADMESOS 1r FPB ELECTRICITAT LLISTA NO ADMESOS 1r FPB ELECTRICITAT

FORMALITZACIÓ DE MATRÍCULA EN L’I.E.S. L’Eliana DE L’ALUMNAT QUE ACCEDEIX A 1r ESO PROCEDENT DE CENTRES ADSCRITS

Per alamar_gon | 24 juny, 2020

ALUMNAT QUE VOL CURSAR EN L’I.E.S. L’Eliana 1r ESO PER PRIMERA VEGADA I PROCEDEIX DE CENTRES ADSCRITS ELS IMPRESOS ES PRESENTARÁN EN SECRETARÍA DEGUDAMENT EMPLENATS EN LLETRA MAYÚSCULA I SIGNATS, ATESOS ELS TERMINIS SEÑALATS. Si alguna família no disposa d’impressora per a imprimir el formulari pot acostar-se amb anterioritat al vaig donaŕa en què es … Llegiu més FORMALITZACIÓ DE MATRÍCULA EN L’I.E.S. L’Eliana DE L’ALUMNAT QUE ACCEDEIX A 1r ESO PROCEDENT DE CENTRES ADSCRITS

LLIURAMENT DEL REQUISIT ACADÈMIC

Per alamar_gon | 19 juny, 2020

LLIURAMENT DEL REQUISIT ACADÈMIC Segons instruccions de Conselleria, el termini per a presentar el requisit acadèmic és el següent: ESO, BATXILLERAT I FP BÀSICA: ja obert i finalitza el 3 de juliol. (l’alumnat que ha cursat 4t ESO en l’IES L’Eliana en el curs 2019/2020 i sol·licita plaça també en l’IES L’Eliana en 1r de … Llegiu més LLIURAMENT DEL REQUISIT ACADÈMIC

VACANTS I.E.S. L’Eliana

Per alamar_gon | 16 juny, 2020

VACANTS ESO VACANTS BATXILLERAT VACANTS FORMACIÓ PROFESSIONAL BÀSICA VACANTS FORMACIÓ PROFESSIONAL DE GRAU MITJÀ VACANTS FORMACIÓ PROFESSIONAL DE GRAU SUPERIOR

PROCÉS D’ADMISSIÓ TELEMÀTICA

Per alamar_gon | 9 juny, 2020

PROCÉS D’ADMISSIÓ TELEMÀTICA Què és el procés d’admissió? És el primer tràmit que és fa dins de la matriculació escolar. Aquest procediment és important per als famílies que matriculen als fills i filles  el pròxim curs, per primera vegada, als aules gratuïtes de 2 anys i en Infantil de 3 anys. També per a la … Llegiu més PROCÉS D’ADMISSIÓ TELEMÀTICA

MESURES EXTRAORDINÀRIES PROCÉS D’ADMISSIÓ CURS 2020/2021

Per alamar_gon | 14 maig, 2020

Obert termini de matrícula per a ESO i Batxillerat per al curs 2020-21

Per piqueras_marmur | 13 maig, 2020

 OBERT TERMINI DE MATRÍCULA ESO I BATXILLERAT CURS 2020-21 Aquest curs, el procés de matrícula es realitzarà on line mitjançant uns formularis que rebreu per web famílies. ALUMNAT DEL CENTRE El termini serà del dia 16 al 22 de Maig (No cal signatura digital) Per a la documentació posterior que siga necessari presentar, us informarem més endavant del … Llegiu més Obert termini de matrícula per a ESO i Batxillerat per al curs 2020-21