Admissió i Matrícula

Vacants CFGM Atenció a persones en situació de dependència en Règim Semipresencial

Per alamar_gon | 22 Octubre, 2020

VACANTS EN EL CICLE DE FORMACIÓ PROFESSIONAL DE GRAU MITJÀ D’ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA EN RÈGIM SEMIPRESENCIAL Les vacants resultants en l’I.E.S. L’Eliana del procés d’admissió del Cicle de Formació Professional de Grau Mitjà d’Atenció a Persones en Situació de Dependència en règim semipresencial s’adjudicarán per ordre de recepción de les sol·licituds … Llegiu més Vacants CFGM Atenció a persones en situació de dependència en Règim Semipresencial

VACANTS EN 1r DEL CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR D’EDUCACIÓ INFANTIL

Per alamar_gon | 24 Setembre, 2020

Celebrat l’acte d’adjudicació de places vacants del primer curs del Cicle de Formació Professional de Grau Superior d’Educació Infantil i havent quedat places vacants no adjudicades, s’informa que aquestes vacants aquestes vacants s’adjudicaran per ordre de recepció de les sol·licituds.

CICLE DE FORMACIÓ PROFESSIONAL DE GRAU MITJÀ D’ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA EN RÈGIM SEMIPRESENCIAL

Per alamar_gon | 21 Setembre, 2020

NOU CICLE DE FORMACION PROFESSIONAL DE GRAU MITJÀ D’ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA EN MODALITAT SEMIPRESENCIAL   L’Institut de L’Eliana incorpora a la seua oferta educativa del pròxim curs 2020/2021 el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Atenció a Persones en Situació de Dependència en la modalitat semipresencial. La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport … Llegiu més CICLE DE FORMACIÓ PROFESSIONAL DE GRAU MITJÀ D’ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA EN RÈGIM SEMIPRESENCIAL

ADJUDICACIÓ PLACES VACANTS CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR

Per alamar_gon | 11 Setembre, 2020

ADJUDICACIÓ PLACES VACANTS EN CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR S’informa que dijous que ve 17 de setembre a les 10,10 h. se celebraran els actes públics d’adjudicació de les places vacants existents en els Cicles de Formació de Grau Mitjà “Atenció a Persones en Situació de Dependència” i de Grau Superior “Educació Infantil”. … Llegiu més ADJUDICACIÓ PLACES VACANTS CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR

FORMALITZACIÓ DE MATRÍCULA D’ESO I BATXILLERAT EN L’I.E.S. L’Eliana

Per alamar_gon | 27 Juliol, 2020

FORMALITZACIÓ DE MATRÍCULA D’ESO I BATXILLERAT: ALUMNAT QUE ACCEDEIX PEL PROCÉS D’ADMISSIÓ Els terminis de formalització de matrícula en l’I.E.S. L’Eliana de l’alumnat que ha participat en el procés d’admissió serà els dies 30 i 31 de juliol. Per a això, caldrà, prèviament, demanar un sobre de matrícula en la Consergeria del centre i demanar cita … Llegiu més FORMALITZACIÓ DE MATRÍCULA D’ESO I BATXILLERAT EN L’I.E.S. L’Eliana

LLISTES DEFINITIVES D’ADMISSIÓ D’FP BÀSICA

Per alamar_gon | 21 Juliol, 2020

LLISTES DEFINITIVES D’ADMISSIÓ A FP BÀSICA Les llistes definitives d’admissió a FP BÀSICA estan publicades en els taulers d’anuncis del centre. A més, es recorda que s’habilitarà, dins de la pàgina web de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, en l’apartat «Admissió d’alumnat» un sistema individualitzat de consulta del resultat del procediment i la puntuació obtinguda. RESUM … Llegiu més LLISTES DEFINITIVES D’ADMISSIÓ D’FP BÀSICA

LLISTES PROVISIONALS D’ADMISSIÓ D’ESO I BATXILLERAT I RECLAMACIONS A les LLISTES

Per alamar_gon | 15 Juliol, 2020

LLISTES PROVISIONALS D’ADMISSIÓ A ESO I BATXILLERAT Les llistes provisionals d’admissió a ESO i Batxillerat estan publicades en els taulers d’anuncis del centre. A més, es recorda que l’es habilitarà, dins de la pàgina web de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, en l’apartat «Admissió d’alumnat» un sistema individualitzat de consulta del resultat del procediment i … Llegiu més LLISTES PROVISIONALS D’ADMISSIÓ D’ESO I BATXILLERAT I RECLAMACIONS A les LLISTES

LLISTES PROVISIONALS D’ADMESOS FP BÀSICA

Per alamar_gon | 13 Juliol, 2020

LLISTA ADMESOS 1r FPB COMERÇ LLISTA NO ADMESOS 1r FPB COMERÇ LLISTA ADMESOS 1r FPB ELECTRICITAT LLISTA NO ADMESOS 1r FPB ELECTRICITAT

FORMALITZACIÓ DE MATRÍCULA EN L’I.E.S. L’Eliana DE L’ALUMNAT QUE ACCEDEIX A 1r ESO PROCEDENT DE CENTRES ADSCRITS

Per alamar_gon | 24 Juny, 2020

ALUMNAT QUE VOL CURSAR EN L’I.E.S. L’Eliana 1r ESO PER PRIMERA VEGADA I PROCEDEIX DE CENTRES ADSCRITS ELS IMPRESOS ES PRESENTARÁN EN SECRETARÍA DEGUDAMENT EMPLENATS EN LLETRA MAYÚSCULA I SIGNATS, ATESOS ELS TERMINIS SEÑALATS. Si alguna família no disposa d’impressora per a imprimir el formulari pot acostar-se amb anterioritat al vaig donaŕa en què es … Llegiu més FORMALITZACIÓ DE MATRÍCULA EN L’I.E.S. L’Eliana DE L’ALUMNAT QUE ACCEDEIX A 1r ESO PROCEDENT DE CENTRES ADSCRITS

LLIURAMENT DEL REQUISIT ACADÈMIC

Per alamar_gon | 19 Juny, 2020

LLIURAMENT DEL REQUISIT ACADÈMIC Segons instruccions de Conselleria, el termini per a presentar el requisit acadèmic és el següent: ESO, BATXILLERAT I FP BÀSICA: ja obert i finalitza el 3 de juliol. (l’alumnat que ha cursat 4t ESO en l’IES L’Eliana en el curs 2019/2020 i sol·licita plaça també en l’IES L’Eliana en 1r de … Llegiu més LLIURAMENT DEL REQUISIT ACADÈMIC