Aneu a la barra d'eines

Matrícula

Informació MATRÍCULA ESO i BATXILLERAT curs 2021-2022

IMPORTANT

Encara que les dates del procediment de matrícula són diferents segons el nivell en el qual us aneu a matricular, tots heu d'emplenar el Formulari de Matrícula, ja que necessitem les dades per a organitzar el curs 2021-2022. Si no empleneu el formulari, no podem garantir que se us assigne la modalitat (Aplicades, Acadèmiques, etc.) i optativa que trieu.

En principi, tots heu d'emplenar el formulari suposant que passareu de curs. Aquells alumnes/as que, després dels exàmens extraordinaris repetisquen curs, haureu de tornar a emplenar el formulari amb les dades acadèmiques del curs en el qual repetireu.

Veure vídeo explicatiu

Optatives 1r ESO         Optatives 2n ESO        Optatives 3r ESO     Optatives 4t ESO

Recordeu que el nombre d'expediente i el NIA apareixen a l'etiqueta de el sobre que us hem lliurat. En cas de dubtes a l'emplenar el formulari, podeu dirigir-vos a:

matricula@iesleliana.net

Alumnes matriculats durant el curs 2020-2021 en el nostre centre que es matricularan en 2n ESO, 3ºESO, 4ºESO o 2n Batxillerat per al curs 2021-2022

Heu d'emplenar el formulari de matrícula abans del 18 de Maig, imprimir el pdf que genera el formulari i ficar-lo en el sobre de matrícula juntament amb la resta de documentació. El sobre de matrícula s'entregarà en secretaria en les dates que indiquem per a cada grup.

Alumnes matriculats durant el curs 2020-2021 en el nostre centre que es matricularan en 4ºESO i que es matricularan en 1r Batxillerat per al curs 2021-2022

Heu d'emplenar el formulari abans del 23 de Maig, però abans de formalitzar la matrícula, heu de fer el Procés d'Admissió a través d'una pàgina web que habilitarà la Conselleria. Les dates del procés d'admissió són:

- Publicació de vacants: 2 juny
- Presentació de sol·licituds del procés d'admissió (EN LÍNIA pàgina web de conselleria) del 3 al 14 de juny.
- Llistes provisionals: 14 juliol
- Llestes definitives: 23 juliol
- Formalització de la matrícula: del 26 al 29 de juliol.

Si sou admesos teneis que vindre al centre a recollir el sobre de matrícula i se us dirà el dia (entre el 26 i el 29 de Juliol) que heu de vindre a matricular-vos. En aquest sobre, a més de la documentació que se us demane, haureu d'introduir el pdf que us haurà generat el formulari de matrícula que heu d'emplenar abans del 23 de maig.

Alumnes matriculats en 6é PRIMÀRIA en els centres adscrits i que es volen matricular en 1r ESO en el curs 2021-2022

Heu d'omplir el formulari abans del 23 de maig. Pròximament el coordinador de l'ESO informarà en els vostres col·legis del procés de matriculació.

 Informació Procés d'Admisió

Alumnes que no han estat matriculats en el nostre centre durant el curs 2020-21

Heu de fer el procés d'admissió a través de la web de Conselleria, i si sou admesos, arreplegar el sobre de matrícula en el centre. En eixe moment se us explicaran els passos per a formalitzar la matrícula.

 Informació Procés d'Admisió