💫✨ʀᴇꜰᴜɢɪꜱ ᴀɴᴛɪᴀᴇʀɪꜱ ᴅ’ᴀʟᴀᴄᴀɴᴛ✨💫

El nostre alumnat de 4t d’ESO, dins l’assignatura d’Història ha tingut l’oportunitat de visitar dos dels refugis antiaeris d’Alacant, dels més de 92 que es van construir durant la Guerra Civil per evitar les nefastes conseqüències dels bombardejos sistemàtics als quals va estar sotmesa la població durant este període.  Posar-se en la pell de la gent que quedà atrapada en el malsomni de la guerra, en una ciutat de rereguarda com era Alacant, però objectiu estratègic de l’aviació alemanya i italiana ha estat també una forma d’empatitzar amb els conflictes actuals i amb els companys/es que desafortunadament també els han viscut en algun moment recent.☮️☮️Hui més que mai es fa necessari recordar el passat, per aprendre de les errades  i evitar truncar les esperances de tanta gent 🕊️☮️