NOU TÍTOL DE TÈCNIC EN JARDINERIA I FLORISTERIA

L’IES La Mola de Novelda podrà oferir per al pròxim curs 23-24 un nou títol de formació professional després de la concessió per part de la Conselleria d’Educació del cicle de grau mitjà de Jardineria i Floristeria. Aquest títol formarà professionals que podran exercir la seua labor en diferents àrees com són el disseny, instal·lació i manteniment de jardins; la producció de plantes i la seua comercialització en vivers i centres de jardineria; el manteniment de camps esportius; o la realització de composicions florals i projectes de decoració d’establiments i esdeveniments.

Des del nostre centre s’ha apostat per aquesta nova titulació ja que dona la possibilitat de formar-se en un sector laboral amb una important demanda de professionals a la nostra comarca i província i que, sens dubte, anirà en augment en els pròxims anys. A més, un altre dels aspectes que fan interessant aquesta activitat és que els tècnics en jardineria i floristeria duen a terme un treball creatiu i en contacte amb la naturalesa, la qual cosa afavoreix una plena realització d’aquests professionals tant en l’àmbit personal com en el professional.

D’aquesta manera, a partir del pròxim mes d’abril es publicarà en la pàgina web de l’IES La Mola el calendari de matrícula i admissió, de manera que aquesta informació estiga a la disposició de les persones interessades a cursar aquest nou cicle de Formació Professional. Com en la resta de cicles de grau mitjà, el requisit necessari per a formalitzar la matrícula és el títol en Educació Secundària Obligatòria o de Formació Professional Bàsica.

VÍDEO CFGM JARDÍNERIA I FLORISTERIA