PREMI CARTELL LOCAL ANUNCIADOR DEL 28 DE JUNY – DIA DE L’ORGULL LGTBIQ+ – IES LA MOLA

Un any més, a l’IES La Mola s’ha treballat el tema de la diversitat sexual.

A més a més, enguany, l’associació LGTBIQ+ de Novelda ens va plantejar la participació en el concurs local per elaborar el cartell anunciador del 28 de juny que celebra el dia de l’orgull LGTBIQ+. Després d’algunes xarrades de presentació de la convocatòria, pels diferents grups, i del treball de l’alumnat, es van presentar els diversos treballs i, un d’ells, ha estat seleccionat com a cartell local anunciador d’aquest esdeveniment.

El cartell, que es pot veure als comerços de la localitat, ha estat realitzat per tres alumnes de 1r d´ESO del centre: Iria Cantó Gómez, Laura Pérez Amorós i Esther Cantó Díez.

El passat dimecres, 23 de juny, es va fer el reconeixement a l´Aula Magna del centre comptant amb la presència del president de l’associació, David Castillo, i es va presentar, també, el cartell que es penjarà al centre.