RIOPAR 2020

1El departament d’Anglés de l’IES LA MOLA continua intentant millorar la competència oral dels nostres alumnes dins i fora del seu programa plurilingüe. Sabem l’important que és que aconseguisquen un bon nivell de l’idioma. També ens consta que per a això és sovint necessari practicar anglés fora de l’aula, i aqueix és el nostre objectiu. L’experiència dels cursos passats en Riópar va ser realment gratificant i per descomptat quedem amb ganes de repetir una cosa similar aquest curs. Creiem que encara que l’estada és curta, aquest tipus d’oportunitats són un bon primer pas abans de valorar una estada a l’estranger.
Hui 27 de gener el vaixell pirata de la Mola parteix ja a viure la seua aventura. Els nostres alumnes de 1r ESO s’instal·laran en l’English Town, en La Presa de l’Aigua de Riópar (Albacete). El programa d’immersió ofereix un horari variat i ampli. S’inclouen classes d’anglés, activitats de naturalesa, esportives i de multi-aventura, vetlades i jocs nocturns i excursions al naixement del Riu Món i altres llocs d’interés.

Els nostres grumets conviuran cinc dies en cabanyes en ple bosc, acompanyats de monitors natius de diferents llocs (Irlanda, UK, Califòrnia) i bilingües les 24 hores del dia. Visitarem una devesa d’animals, pujarem a la Cova del Pastor, ens tirarem per la tirolina, el pont tibetà, practicarem archery i damunt practicarem anglés. We ca’t wait!
[nggallery aneu=69]