PREMI VÍDEO INNOVADOR

El divendres 11 de febrer (Dia de la Dona i la Xiqueta en la Ciència), l’alumnat de l’optativa de 2n de batxillerat de Tecnologia Industrial II de l’IES La Mola va assistir a la gala de lliurament de premis de la V edició del concurs de vídeos “De major vull ser com…” que es va celebrar a València, obtenint el PREMI Al VÍDEO MÉS INNOVADOR EN LA SELECCIÓ DEL PERSONATGE, en la categoria de batxillerat i cicle mig/superior d’FP.

El concurs és organitzat per la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (Fisabio) i Las Naves que tracta de fomentar les vocacions científiques entre les xiquetes i adolescents.

En aquesta V edició s’ha batut el rècord de participació, ja que s’han registrat en el concurs més de 256 estudiants de 39 centres educatius de tota la Comunitat Valenciana i en total, s’han presentat 56 vídeos.

El nostre agraïment a les fundacions organitzadores per la seua contribució a la visibilització de la dona en la ciència, la tecnologia i la innovació.