II CONCURS DE POESIA MATEMÀTICA ANTONIO DEVESA

Aquest certamen reprèn el concurs de poesia matemàtica i microrrelats com a homenatge al nostre company i benvolgut professor de Matemàtiques ANTONIO DEVESA.

Està basat en el PHILISH, un estil d’escriptura que enguany ens hem inventat i que s’assembla al de l’any passat. Es tracta d’escriure una frase en el qual la longitud de les paraules consecutives coincidisca amb els dígits del nombre Áureo o d’OR també anomenat PHI:                              

                         Ø = 1,618033 9887498 9484820…
Pot participar en el concurs tot l’alumnat de l’institut en dues categories ESO i BATXILLERAT. Consulta les bases ací i descarrega la plantilla per a una major comoditat. Si tens algun dubte pregunta al teu profe de mates.
 
¡US ANIMEM A TOTS A PARTICIPAR!