Maleïts Feixistes

José Antonio Quesada
Coves

Letram

978-84-1114-758-3

3 ejemplares en biblioteca

Elx, a principis del segle xxi. La iaia Maria ja no és aquella dona autosuficient i comunista que va patir una guerra i va sobreviure una dictadura. Malgrat tot, la vella llauradora encara viu a soles i feliç a la seua casa de camp. Però un greu esdeveniment fa que el seu món canvie. Amb l’amor de la filla, Assumpció, i de la neta, Marga, la iaia procura tornar a la vida de sempre. És aleshores quan una malaltia inesperada, la crisi econòmica del 2008 i les difícils relacions familiars provoquen que el caràcter lluitador de Maria intente imposar-se més que mai.Maleïts feixistes és un relat de lluita, supervivència i justícia social que mostra alguns dels problemes més rellevants de la nostra societat. Una novel·la dactualitat que no deixarà indiferent a ningú.