II Fira de Tecnologia i robòtica

Alumnat de l’assignatura de Tecnologia de 4t d’ESO ha estat en La Pobla del Duc, on han participat en la II fira de Tecnologia i concurs de robòtica. S’han fet presentacions de projectes realitzat durant el curs i han participat en el concurs de seguix la línia i el concurs de Robots Sumo.

Ha participat alumnat dels instituts de L’Alcúdia de Crespins, Xàtiva, La Pobla del Duc i d’Albaida.

En l’apartat de presentacions de projectes,  l’alumnat de 1r de Batxillerat de Tecnologia i Enginyeria I, ha preparat una presentació dels seus projectes i  s’ha emportat el 2n premi pel projecte d’un seguidor  solar i una casa domòtica.

En l’assignatura de Tecnologia l’alumnat pot construir i programar robots i altres dispositius i estos encontres faciliten la el contacte amb altres professors i alumnat de l’assignatura el que fa que s’enriquisquen tots.

Des d’estes línies felicitem a l’organització.

14 de maig de 2024

Departament de Tecnologia