VISITA D’OBRA A L’IES JOAN COROMINES

El passat 30 de novembre al Coromines es va rebre la visita del Director General d’Infraestructures Educatives, Víctor Garcia i Tomàs; del Director Territorial d’Educació, Cultura i Esport de Castelló, Alfred Remolar i Franch i del Cap de la Unitat Tècnica de Construcció de Castelló, Alfonso Serra Bono. Tots ells acompanyats en aquesta ocasió per l’alcaldessa de Benicarló Xaro Miralles i Ferrando, el regidor i membre del Consell Escolar del nostre centre, Carlos Flos Fresquet, i els portaveus del consistori Marta Escudero Albor, Juan Antonio Mañá Ferrer i Benjamín Martí Esbrí.

En aquesta visita, es va passar revista a les instal·lacions de l’institut. Durant el recorregut també va estar present la Presidenta de l’AMPA, Sonia Pedrosa Roca. Es va aprofitar per comprovar de primera mà les necessitats del centre i el resultat de l’última actuació de la Direcció Territorial, l’enderrocament de l’antic taller de metall.

A continuació, es va celebrar una reunió de treball, on es va tractar ben especialment el tema de l’estat del Pla Edificant a l’IES. Es va manifestar l’interés i voluntat de l’Administració d’agilitzar tots els tràmits, per tal de donar resposta a les necessitats urgents del centre, tant en instal·lacions noves com en accessibilitat en tots els espais.

Des de la direcció del centre, i en nom de la comunitat educativa, volem agrair l’esforç i l’interés, tant de l’Administració Educativa Autonòmica com de l’Administració Local.