Xerrada d’Isabel Canet, guanyadora del Ciutat d’Alcoi

El pròxim dimarts 14 de maig  la nostra companys Isabel Canet serà la protagonista de la xarrada on l’alumnat del nostre centre que ha llegit i treballat el seu llibre “La copa dels orígens” podrà fer-ho directament amb l’escriptora. I companya nostra. Un luxe.

Isabel Canet Ferrer (Simat de la Valldigna, Safor, 1970) s’ha fet amb el 41è Premi Manuel Rodríguez Martínez Ciutat d’Alcoi gràcies al poemari L’udol de la lloba. Es tracta de l’obra seleccionada entre 121 treballs que també han concursat al certamen. L’udol de la lloba és el primer poemari d’Isabel Canet. Segons els organitzadors del premi, l’obra, «a través de la metàfora d’aquest animal, que trenca alguns dels estereotips més nocius sobre les dones» en referència a la fragilitat, a la resignació o a la submissió, «s’endinsa en els territoris més íntims de la pròpia experiència a través d’un perfecte equilibri entre densitat significativa i la finesa verbal per a dibuixar els fantasmes, les amargors i les esperances personals».

Isabel Canet Ferrer és llicenciada en Geografia i Història i professora de Secundària. Va ser presidenta d’Arc de Mig Punt Associació de Memòria i Patrimoni per a la defensa del patrimoni cultural de la Safor, i pertany al col·lectiu d’escriptors Saforíssims i al consell de redacció de la revista literària Caràcters.

Ha publicat altres obres com ara el llibre de biografies Or i vellut, retrat de dones de GandiaLa copa dels orígensEl baró del foc o I tu, sols tu, a més de participar en altres obres col·lectives.