Taller Alanna: Talla amb la desigualtat

El passat dijous 2 de maig l’alumnat de 2n d’ESO i 1r de FPB va rebre un taller a càrrec de l’associació Alanna: Talla amb la desigualtat.

Associació ALANNA és una entitat sense ànim de lucre creada l’any 2.002, amb l’objectiu primordial d’aconseguir una societat igualitària i la inclusió de dones en situació de greu vulnerabilitat.

Està integrada per professionals, majoritàriament dones, formades en intervenció social i amb inquietuds per la inclusió social de les dones més vulnerables de la nostra societat: Víctimes de violència de gènere i minories ètniques.

L’associació Alanna té com a missió contribuir a l’assoliment i desenvolupament d’una societat inclusiva, sostenible i igualitària, realitzant programes locals que provoquen la inclusió social de les persones que es troben en situacions de més vulnerabilitat, principalment dones, menors i famílies, i col·laborant amb el teixit social, polític i empresarial en la lluita contra la desigualtat, la pobresa i l’exclusió social.