Desenvolupament de competències professionals al sector de la ciberseguretat (Projecte del CIDA)

L’IES Jaume II El Just participa en un projecte d’innovació aplicada del CIDA (Centre d’Innovació Digital Avançat de la Formació Professional), junt amb els centres IES Camp de Morvedre i el CIPFP MISLATA que pertany a la xarxa de centres d’excel·lència. El projecte anomenat “Desenvolupament de competències professionals al sector de la ciberseguretat“, està dirigit a estudiants del curs d’especialització de Ciberseguretat (CETI) es durà a terme al llarg d’este curs i del següent (23/24) i confirma a aquests centres com uns dels capdavanters en el sector de la Ciberseguretat a la Comunitat. 

Amb aquest projecte es pretén crear una xarxa de centres de formació professional que treballen de forma col·laborativa amb l’objectiu de compartir els coneixements en Ciberseguretat que es desenvolupen en cadascun dels centres i que es puguen transferir al sector productiu del teixit empresarial de la Comunitat Valenciana.

Un dels principals objectius del projecte és donar resposta al sector de la ciberseguretat en la Comunitat, on existeix una alta demanda de personal i en el que moltes de les ofertes de treball no són cobertes a causa de la mancança de professionals qualificats.