Visita a Alpesa


Avui hem viscut una aventura increïble amb els estudiants de l’IES Jaume II el Just. Hem fet una excursió a peu fins a les instal·lacions de Upalet a Tavernes de la Valldigna per conèixer més sobre la seua alternativa sostenible per al paletatge. Els seus productes estan formats per quasi el 100% de materials reciclats, la qual cosa els fa una opció ecològica i sostenible. 

Després de visitar la fàbrica, hem continuat caminant fins a l’ullal, on hem pogut gaudir d’un entorn natural meravellós. Això ens ha donat l’oportunitat de conèixer més sobre la fauna i la flora locals i de recarregar les bateries. 

La segona part de la nostra aventura ens ha portat a les instal·lacions d’Alpesa, on hem après més sobre la producció d’articles com tubs de cartó i cantoneres que són una alternativa als plàstics. És genial veure com les empreses estan buscant maneres sostenibles de fer negocis i protegir el nostre planeta. 

Per acabar la nostra excursió, hem visitat les dunes i el paratge natural del corriol. Aquesta aventura forma part del projecte K220 Plastic Ocean, on estudiants de diferents llocs del món han unit les seues forces per a lluitar contra la contaminació plàstica. Ha estat una experiència increïble conèixer gent de països com Grècia, Dinamarca i Tahití, i compartir les nostres idees per a fer del món un lloc més sostenible.