Visita al museu del Videojoc Arcade Vintage

El passat divendres 10 de febrer, els grups del cicle formatiu de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma vam visitar el Museu dei Videojoc Arcade Vintage.

Ubicat a l’antiga fàbrica de joguets Rico, a Ibi, es tracta del primer gran Museu del Videojoc de l’estat espanyol, on vam redescobrir la història dels videojocs a través de més de 300 equips restaurats i funcionals, des dels anys 60 del segle passat fins l’actualitat.

La indústria del videojoc és una de les més fortes i rentables de l’estat, que va arribar a facturar prop de 1800 milions d’euros en 2021, de manera que es tracta d’una eixida, tant professional com de continuació d’estudis molt interessant per al nostre alumnat.

La visita va comptar també amb una xerrada sobre l’Associació que hi dona suport al museu, l’ús apropiat dels videojocs i la història d’aquests. Actualment, el museu també compta amb una exposició temporal sobre la mítica aventura gràfica Monkey Island.