Semifinal “Desafío Júnior Empresarial”

L’equip format per Bettina, Naim, Benjamí i Abir, alumnes de 1r de Comerç Internacional, van ser seleccionats per a participar en la semifinal de la 16ª Edició de “Desafio Júnior Empresarial” d’ESIC a València amb el seu projecte empresarial ESPYM. Aquesta selecció es va fer entre diversos centres educatius de tota la zona de Llevant. El passat 12 de maig van assistir a l’esdeveniment amb alguns dels seus companys de classe. Aquesta vegada no van aconseguir arribar a la final d’ESIC a Madrid però estem segurs que arribaran molt lluny amb el seu projecte.

Enhorabona pel seu esforç!

Admissió curs 2022-23

Ja està publicat el calendari d’amissió per al pròxim curs. Teniu temps per davant, no us preocupeu!

👉 Període d’admissió en ESO i Batxillerat: del 26 de maig al 3 juny.

👉 Període d’admissió en FP: del 19 al 29 de maig.

➡️ Tots els tràmits els podreu realitzar en el web telematricula.es que molt prompte estarà activat.

Taller de formació de persones mediadores

Fomació de persones mediadores

Ahir començà el taller de formació en mediació escolar. Al llarg del mes d’abril alumnat, professorat, mares i, fins i tot,  Pilar Latorre (Jutgessa de Pau d’Alaquàs) treballaran tècniques i recursos per a la resolució de conflictes.Ahir ens va acompanyar com a ponent Lucinda Rius, professora del nostre centre fins al curs passat, coordinadora d’Igualtat i Convivència i pionera de la mediació al Clara Campoamor.

SESSIONS DE FORMACIÓ:

  • Dilluns 28 de març de 15:30 a 17:30h.
  • Dimarts 5 d’abril de 15:30 a 17:30h.
  • Dilluns 11 d’abril de 15:30 a 17:30h.
  • Dimarts 26 d’abril de 15:30 a 17:30h.
  • Dissabte 30 d’abril de 10:00 a 14:00h Jornada de Cloenda.
Fomació de persones mediadores
Fomació de persones mediadores

Fent Memòria

Fent memòria

L’alumnat d’Història d’Espanya de 2n Batx. va entrevistar ahir a Manuel Castro, un veí d’Alaquàs que va formar part dels “xiquets de la guerra” que van ser enviats a l’URSS quan va començar la Guerra Civil espanyola.Amb 94 anys, Manuel ha donat una autèntica classe d’història viva contestant les preguntes d’Alba i Raúl amb precisió sorprenent. En breu us mostrarem els resultats.Aquesta activitat forma part del projecte “Fent memòria” del Departament de Geografia i Història. Mirem cap al futur però sense oblidar el nostre passat més pròxim  per a poder afrontar el reptes del present.

8 de Març. Dia Internacional de les Dones (2022)

El nostre centre celebra el Dia Internacional de les Dones amb activitats i tallers en tots els cursos de l'ESO preparats per l'alumnat de 1r de Batxillerat i PR4.
Una jornada en la qual celebrem els avanços en igualtat que s'han aconseguit fins ara, però que ens recorda que encara queda molt per a arribar a una societat igualitària lliure de biaixos de gènere.

Mujeres nuevas 24h

L’alumnat de 1r i 2n de Batxillerat ha participat hui al debat dinamitzat per Mabel Lozano després del visionat del seu documental “Mujeres nuevas 24h“. La prostitució, la tracta i la pornografia són una realitat social que hem d’acostar a les aules. Continuem treballant per la igualtat en una setmana plena d’activitats per a commemorar el Dia Internacional de la Dona.