Prova d’accés a cicles de Grau Mitjà i Superior: llistat qualificacions definitives

Publicats els llistat de qualificacions definitives de la prova d’accés a cicles de Grau Mitjà i Superior.

Les persones que han aprovat, a partir del dilluns 7 de juny i amb cita prèvia, podran arreplegar el certificat corresponent.

També l’alumnat que no ha superat les proves, tenen a la seua disposició el certificat de les assignatures aprovades. Aquest certificat els servirà per a aportar la nota i/o sol·licitar exempció  si volen realitzar la prova en futures convocatòries.

prov_acces_llistat_def_gm
prov_acces_llistat_def_gs

La Cooperativa PDC anuncia la venda de productes al mercat municipal

Cooperativa 2021L’alumnat de PR4 de l’IES Clara Campoamor torna al mercat municipal d’Alaquàs el dijous 3 de juny de 9:30h a 13h.
Ens agradaria que vinguéreu a la nostra parada en el mercat per a conéixer la varietat de la nostra oferta i que posem a la vostra disposició.

Llegiu mésLa Cooperativa PDC anuncia la venda de productes al mercat municipal

El Clara participa en les ReTrobades d’Escoles en valencià 2021

Trobades 2021El dissabte 29 de maig, al Parc del Dijous, es van celebrar la Retrobada de les escoles en valencià, 2021 que no es va poder celebrar l’any 2020 a causa de la situació marcada per la Covid i que enguany s’està desenvolupant seguint els paràmetres sanitaris establits per les autoritats.

A més de l’alcalde d’Alaquàs Toni Saura, la regidora d’Educació Marian Espert i els membres de Guaix, Coordinadora pel Valencià, Vicent Font i Carmina Payà, van participar l’alumnat dels col·legis i instituts del municipi (dos xiquetes i xiquets per cada centre), així com el professorat i directores i directors dels centres educatius. També representants de la resta de les localitats de la comarca de l’Horta Sud.

Es celebrava novament en Alaquàs perquè feia 20 anys que en l’any 2000 es va celebrar la primera festa per la llengua en la nostra localitat.

Aquesta ReTrobada té com a lema “Llavors de Futur” i res millor que condicionar un espai al Parc del Dijous perquè totes les escoles de la localitat i una de cada poble de la comarca platem llavors per cuidar i estimar diferents plantes aromàtiques que escampen per tot arreu la seua suau olor, representant-se així el creixement i l’evolució del valencià als nostres centres escolars i instituts.

L’IES Clara Campoamor ha participat representat per Tania López i Israel Sahuco de la classe de PR4 que junt amb Pepa López, la seua tutora, han plantat un timó (Thymus vulgaris L.) i una herba d’olives (Satureja obovata Lag.)

Llegiu mésEl Clara participa en les ReTrobades d’Escoles en valencià 2021

Venda en el Mercat Municipal d’Alaquàs 2021: Cooperativa “Persones de Confiança”

Hui hem estat venent els nostres productes al mercat municipal d’Alaquàs. Volem donar les gràcies a tots els assistents: representats de l’Ajuntament d’Alaquàs, professorat, alumnat, familiars del nostre alumnat i públic en general…

MOLTES GRÀCIES!!!!

Llegiu la notícia a la web de l’Ajuntament d’Alaquàs

Llegiu mésVenda en el Mercat Municipal d’Alaquàs 2021: Cooperativa “Persones de Confiança”

III Congrés CTEM de la Comunitat Valenciana. Reptes STEM per a la inclusió

 III CONGRÉS CTEM El departament de Biologia i Geologia d’IES Clara Campoamor ha participat en el III Congrés CTEM de la Comunitat Valenciana: “Reptes STEM per a la inclusió” amb dues ponències:

Projecte SIMBIOSI: Projecte col·laboratiu entre docents en resposta a la pandèmia presentat per Verónica E. Sanz, Julia Centelles i Marina Fresneda.

Projecte Cooperativa “Persones de Confiança” presentat Pepa López.

Llegiu mésIII Congrés CTEM de la Comunitat Valenciana. Reptes STEM per a la inclusió

Admisió 2021-22

Telematrícula 2021-22Hui es publica al DOGV el procediment per a tramitar l’admissió per al pròxim curs.

🖥 Serà a través de telematricula.es i ja podeu veure el portal web on podreu iniciar el tràmit i el calendari per a iniciar el procediment en cada etapa educativa.

📌 La clau per iniciar el tràmit la podreu traure el dia que comença el període d’admissió en cada etapa educativa.

📄 Enllaç al DOGV: http://dogv.gva.es/datos/2021/05/10/pdf/2021_4975.pdf

ℹ️ Més informació

La cooperativa “Persones de Confiança” continua per onzé any consecutiu el seu projecte educatiu

Cooperativa Persones de confiança 2020-21L’Alcalde d’Alaquàs i l’alumnat de l’institut Clara Campoamor signen el contracte de renovació de l’empresa Cooperativa ‘Persones de Confiança’ per a una nova edició d’aquesta iniciativa que vendrà els seus productes al Mercat Municipal d’Alaquàs.

L’empresa Cooperativa Persones de Confiança de l’Institut Clara Campoamor continua per onzé any consecutiu amb el seu projecte educatiu creat per tal de fomentar la iniciativa empresarial entre les persones joves.

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i l’alumnat del Programa de Reforç per a 4t ESO (PR4) de l’Institut Clara Campoamor d’Alaquàs, acompanyat per la tutora Pepa López, van signar ahir la renovació d’aquest contracte que permetrà vendre els seus productes al Mercat Municipal de Alaquàs. En l’acte han estat presents també la regidora de Comerç, Sandra Conde i el regidor de Formació i Ocupació, Jaime Marqués.

Llegiu mésLa cooperativa “Persones de Confiança” continua per onzé any consecutiu el seu projecte educatiu