Aneu a la barra d'eines

Prova d’accés a cicles de Grau Mitjà i Superior: llistat qualificacions definitives

Publicats els llistat de qualificacions definitives de la prova d’accés a cicles de Grau Mitjà i Superior.

Les persones que han aprovat, a partir del dilluns 7 de juny i amb cita prèvia, podran arreplegar el certificat corresponent.

També l’alumnat que no ha superat les proves, tenen a la seua disposició el certificat de les assignatures aprovades. Aquest certificat els servirà per a aportar la nota i/o sol·licitar exempció  si volen realitzar la prova en futures convocatòries.

prov_acces_llistat_def_gm

prov_acces_llistat_def_gs

El Clara participa en les ReTrobades d’Escoles en valencià 2021

Trobades 2021El dissabte 29 de maig, al Parc del Dijous, es van celebrar la Retrobada de les escoles en valencià, 2021 que no es va poder celebrar l’any 2020 a causa de la situació marcada per la Covid i que enguany s’està desenvolupant seguint els paràmetres sanitaris establits per les autoritats.

A més de l’alcalde d’Alaquàs Toni Saura, la regidora d’Educació Marian Espert i els membres de Guaix, Coordinadora pel Valencià, Vicent Font i Carmina Payà, van participar l’alumnat dels col·legis i instituts del municipi (dos xiquetes i xiquets per cada centre), així com el professorat i directores i directors dels centres educatius. També representants de la resta de les localitats de la comarca de l’Horta Sud.

Es celebrava novament en Alaquàs perquè feia 20 anys que en l’any 2000 es va celebrar la primera festa per la llengua en la nostra localitat.

Aquesta ReTrobada té com a lema “Llavors de Futur” i res millor que condicionar un espai al Parc del Dijous perquè totes les escoles de la localitat i una de cada poble de la comarca platem llavors per cuidar i estimar diferents plantes aromàtiques que escampen per tot arreu la seua suau olor, representant-se així el creixement i l’evolució del valencià als nostres centres escolars i instituts.

L’IES Clara Campoamor ha participat representat per Tania López i Israel Sahuco de la classe de PR4 que junt amb Pepa López, la seua tutora, han plantat un timó (Thymus vulgaris L.) i una herba d’olives (Satureja obovata Lag.)

Llegiu més