Calendari admissió FP 2021-22

Calendari admissió i matrícula FP 2021-22Publicat el calendari d’admissió i matrícula en Formació Professional per al pròxim curs.

La presentació de sol·licituds d’admissió telemàtica tant en FP Bàsica com en els cicles de grau mitjà i superior serà del 21 de maig a l’1 de juny.

La matriculació en FP Bàsica anirà del 16 al 22 de juliol i en grau mitjà i superior del 23 al 30 de juliol.

Tota la tramitació es realitzarà a través del web telematricula.es

Més info

Calendari admissió ESO i BAT 2021-22

Calendari admissió 21-22Ja està a la disposició de totes les famílies valencianes el calendari d’admissió i matriculació per al pròxim curs 2021-2022.
La presentació de sol·licituds d’admissió en ESO i Batxillerat serà del 3 al 14 de juny i la matriculació del 26 al 29 de juliol.
Tota la informació

Publicació al DOGV

Cooperativa PDC: Setmana de la dona 2021

Dia de la dona 2021: CooperativaLa cooperativa “Persones de Confiança” ha participat en la setmana de la dona

Aquesta Cooperativa, formada per l’alumnat de PR4, fa un servei a la comunitat i realitzem productes, a mà, que després venem; per a recaptar fons i ajudar a una ONG local.

En la setmana de la dona hem col·locat un lloc, en el pati, els dies: dimarts 9, dimecres 10 i dijous 11 de març. En aquest lloc hi ha hagut “sobres sorpresa”, polseres, clauers… Els diners recaptats d’aquest lloc seran destinats a l’ONG que el departament de Recursos Humans decidisca.

Agraïm la col·laboració de tota la Comunitat Educativa!

Llegiu mésCooperativa PDC: Setmana de la dona 2021

Calendari proves accés a Cicles Formatius de Formació Professional

Al document adjunt podeu consultar el calendari de realització de les proves d’accés a Cicles Formatius de Formació Professional. El nostre centre és seu de cicle mitjà i superior.

Més informació

 

11 de febrer: Dia Internacional de la dona i la xiqueta en la ciència 2021

Dia Internacional de la dona i la xiqueta en la ciènciaL’11 de febrer, commemorem el Dia Internacional de la dona i la xiqueta en la ciència, per a reconéixer el rol crític que juguen les dones i les xiquetes en la ciència i la tecnologia.

La igualtat entre homes i dones és una prioritat global de la UNESCO, i el suport a les joves, la seua educació i la seua plena capacitat per a fer sentir les seues idees són els motors del desenvolupament i la pau.

L’alumnat de 4t d’ESO i 1r Batxillerat de Cultura Científica del nostre centre ha recopilat informació, en un vídeo, de dones científiques amb la finalitat de donar-li valor a les dones i xiquetes científiques. Aquest treball és important perquè les dones han sigut infravalorades en l’àmbit científic durant segles.

Entre les científiques treballades estan: Rosalind Franklin, Margarita Fountain, Margarita del Val, María Blasco, Alice Millar, María Telkes, Ada Lovelace, Lynn Margulis, Inge Lehmann, etc..
Vegeu aquest vídeo sobre èxits de dones científiques realitzat pel nostre alumnat de Cultura Científica de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat:

Agenda 2030: Projecte ABP “Esmorzar saludable”

Durant el curs 2017-2018 es va realitzar en l’IES Clara Campoamor d’Alaquàs (València) el projecte ABP: “Esmorzar saludable” i que estava inclòs dins del Projecte “ErasAgenda 2030: Projecte ABP "Esmorzar saludable"mus +: Agenda 2030: That’s our challenge!” en el qual es desenvolupava l’objectiu 3 (alimentació i vida saludable). L’alumnat implicat en aquest projecte cursava 1r i 2n curs d’Educació Secundària Obligatòria i es va desenvolupar dins de l’assignatura de Cultura Científica de 4t ESO, coordinat per les professores de Biologia Raquel Domingo i Pepa López.

El nostre objectiu va ser inculcar uns hàbits de vida saludable, a través d’un esmorzar sa, utilitzant l’aprenentatge basat en projectes.

El projecte va ser presentat, en format de ponència, a l’II Congrés Internacional STEM de la Comunitat Valenciana: “STEM per a la ciutadania” el 9 i 10 de novembre de 2018 (curs 2018-2019).

Llegiu mésAgenda 2030: Projecte ABP “Esmorzar saludable”

El Sistema Solar a l’àmbit científic-matemàtic de 1r ESO

Sistema SolarAquest trimestre l’alumnat de 1r ESO a l’àmbit científic-matemàtic, mitjançant codocència i conjuminant la geologia i les matemàtiques, han pogut conèixer i acostar a la resta d’alumnat del centre diversos aspectes dels astres que componen el nostre sistema solar.

Llegiu mésEl Sistema Solar a l’àmbit científic-matemàtic de 1r ESO

Dia internacional contra la violència de gènere 25N 2020

Com tot els cursos, des de l’IES Clara Campoamor s’han fet tallers de conscienciació per l’erradicació de la violència de gènere i s’ha repartit el gel hidroalcohòlic que l’Ajuntament d’Alaquàs ha regalat a tot l’alumnat. Finalment, s’han lliurat els premis del concurs de fotografia a propòsit del 25N.

Fotografies guanyadores 2020

Vegeu també la infografia feta per l’alumnat de l’optativa d’Igualtat

Tallers TIC per a l’alumnat

Tallers TICDes del departament de joventut de l’Ajuntament d’Alaquàs som conscients de les dificultats que ha tingut i pot tindre l’alumnat en general a l’hora de lliurar treballs i/o estudiar de manera telemàtica. Es per això, que hem posat en marxa un taller per a l’alumnat amb el qual volem ajudar-los a manejar-se millor amb algunes eines digitals que ja coneixen o que són totalment noves per a ells i elles.

Més info: