Aneu a la barra d'eines

Jornada acollida 10 de setembre de 2021

L’alumnat serà rebut per la tutora o tutor a la porta principal, qui li mostrarà el centre i la seua aula. Assajaran quin serà el protocol d’entrada i eixida i li donarà l’horari i la declaració responsable.

L’alumnat haurà de portar una llibreta i bolígrafs, per prendre notes. No han de comprar cap material ni llibretes fins que parlen amb el professorat que imparteix cada assignatura.

A més, qui siga de Xarxa Llibres, haurà de portar una motxilla buida per emportar-se els llibres. En acabar, se n’aniran a casa.

9.00h 1r ESO

10.00h 4t ESO / PR4

11.00h 2n ESO / PAC

12.00h 1r Batx / 2n Batx

13.00h 3r ESO / PMAR

14.00h FPB / CFGM / CFGS

MESURES DE SEGURETAT I HIGIENE A COMPLIR PER TOT L’ALUMNAT

Aquestes són algunes de les mesures que l’alumnat ha de conéixer del pla de contingència i actuació davant la Covid-19 que l’IES Clara Campoamor ha elaborat seguint els criteris marcats per les autoritats educatives i sanitàries.

  • L’alumnat que presente simptomatologia (tos, febra, dificultat per a respirar) ha de quedar-se a casa i avisar les autoritats sanitàries perquè valore la seua situació. L’alumnat que es trobe en aïllament o en període de quarantena per contacte estret amb algun contagiat o a l’espera de diagnòstic, no ha d’acudir al centre i ho comunicarà al més prompte possible a la seua tutora o tutor.
  • L’ús de la mascareta és obligatori en tots els espais del centre (excepte l’imprescindible per a esmorzar). L’alumnat haurà de vindre de casa amb la mascareta correctament col·locada.
  • S’ha de respectar la distància mínima d’1,2 metres en tot moment, fins i tot abans de l’accés al centre. En aquest sentit, les taules de les aules estan disposades per a guardar aquesta distància i no es podran moure o canviar. L’alumnat ocuparà la mateixa taula durant tot el curs.
  • Higiene de mans. Cal rentar-se-les freqüentment amb aigua i sabó o gel hidroalcohòlic. Les aules disposaran de paperera, gel i paper, així com esprais desinfectants per als ordinadors.
  • Hem d’evitar tocar-nos el nas, els ulls i la boca. Per a tossir o esternudar hem de tapar-nos amb el colze o en un mocador de paper que dipositarem a la paperera.
  • Hem d’evitar tocar portes, poms, baranes… Les portes i finestres de les aules estaran obertes per facilitar l’accés i eixida i mantenir els espais ventilats. S’ha reforçat el servei de neteja, especialment en banys i espais de més ús.
  • Es respectarà el protocol d’entrada i eixida del centre, de baixada i ubicació al pati, així com els itineraris de circulació dels passadissos i escales, on s’ha d’anar sempre per la dreta.
  • No es podrà compartir menjar, beguda o material amb la resta de companys. Les fonts del pati estaran inutilitzades. S’evitaran els gestos o salutacions que suposen el contacte físic.
  • Si l’alumnat es troba malament durant la jornada escolar, ho comunicarà al professorat. S’ha habilitat una “sala Covid-19” per a aïllar a qui presente símptomes. Allí romandrà fins que un familiar o tutor/a legal vinga a recollir-lo.
  • nat es troba malament durant la jornada escolar, ho comunicarà al professorat. S’ha habilitat una “sala Covid-19” per a aïllar a qui presente símptomes. Allí romandrà fins que un familiar o tutor/a legal vinga a recollir-lo.

Alumnes de l’IES Clara Campoamor guanyen la 1a edició del “Concurs de cultura financera” organitzat per la Universitat de València.

Dues alumnes de 1r de Batxillerat han resultat guanyadores, amb el seu projecte “El canvi climàtic i la transició energètica”, entre les 32 propostes presentades en la 1a edició del concurs de Cultura Financera organitzat per la Facultat d’Economia de la Universitat de València.

El seu projecte, en el qual han estat treballant al llarg del curs, consisteix en un xicotet audiovisual on s’analitza el problema del canvi climàtic i es mostren diferents solucions per a pal·liar-lo, tals com l’economia circular, el desenvolupament del cotxe elèctric o l’aposta de la Unió Europea per la transició energètica.

L’objectiu d’aquest concurs ha sigut fomentar i estimular la cultura econòmica entre la joventut i, en particular, premiar la iniciativa, la creativitat i el treball en equip. A continuació usadjuntem el treball realitzat per les nostres alumnes:

EL CAMBIO CLIMÁTICO Y LA TRANSICIÓN ENERGÉTICA

Enhorabona!

Enllaç a la notícia original de la Universitat de València: Vídeos guanyadors de la I Edició Concurs “Cultura Financera” (uv.es)

Amb motiu de la jubilació de les nostres companyes i els nostres companys

Des d’aquestes línies volem fer un homenatge a Antonio González, Mariano González, Ana Peris i Lucinda Rius, membres del claustre que es jubilen en acabar aquest curs i que tant han treballat pel Clara i la seua comunitat educativa.

Els desitgem una feliç i merescuda jubilació i els recordem que sempre tindran obertes les portes del nostre centre.

Enhorabona!

 

Graduacions de 4t ESO

Dimarts 22 de juny, es van celebrar les graduacions de 4t ESO a l’IES Clara Campoamor. L’acte, molt emotiu per a participants, famílies i professorat, va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Toni Saura, el president de l’AMPA, Ximo Peregrina, així com de la directora del Clara, Marian Espert, les tutores, Mercè Pitarch, Begonya Soler, Patrícia Martí i Pepa López, i part de l’equip docent.

La cloenda de l’acte va córrer a càrrec de l’alumnat, que ens va oferir tant actuació musical com espectacle de màgia.

Només ens queda felicitar les graduades i els graduats pel seu esforç i donar-los l’enhorabona!

Graduacions de 2n de batxillerat curs 2020-2021

Dimarts, 15 de juny, l’alumnat de 2n de batxillerat va celebrar al pati del castell d’Alaquàs, la seua graduació.  A l’acte, van assistir, entre altres, el senyor alcalde, Toni Saura, la directora del centre, Marian Espert, i les tutores de 2n de batxillerat, Clara Pons i Àngels Rausell, a més de professorat i famílies que volien acompanyar el nostre alumnat en un moment tan especial.

Des d’ací, felicitar a totes les graduades i graduats. Enhorabona!