Un equip d’estudiants del nostre Institut participa en la final del XIV Concurs “Projecte Empresarial” de la Universitat de València

Durant el matí del dijous 12 de maig, el projecte “Mercaplaçeta” va representar al nostre Institut en la final del XIV Concurs “Projecte Empresarial Ana M. Aroca Mengual”, organitzada per les Càtedres de “Finances internacionals” i d’”Empresa i Humanisme” de la Universitat de València. 

El projecte ha sigut desenvolupat durant tot el curs acadèmic per un grup d’estudiants de 2n de Baxtillerat a l’assignatura de Fonaments d’Administració i Gestió, i té com a missió la creació d’un “marketplace” on s’ofereixen productes locals i artesanals de les diferents comarques de l’interior de la Comunitat Valenciana.  

La final va consistir en l’exposició del projecte al Hall de la Facultat d’Economia junt a la resta d’instituts finalistes i va  ser valorada per un jurat integrat per docents universitaris, on es va tindre en compte, entre altres aspectes, “la innovació, la viabilitat, el compromís social, la sensibilitat en el medi ambient i la presentació pública”. 

En esta edició va participat estudiantat de Cicles Formatius i de Batxillerat procedents de centres d’Aldaia, Alaquàs, La Vall d’Uixó, Xirivella i València. 

Volem felicitar al nostre equip per liderar este projecte i haver demostrat la seua vàlua en la defensa de la seua idea de negoci, deixant entreveure ja el seu gran talent empresarial.