Aneu a la barra d'eines

El Sistema Solar a l’àmbit científic-matemàtic de 1r ESO

Sistema SolarAquest trimestre l’alumnat de 1r ESO a l’àmbit científic-matemàtic, mitjançant codocència i conjuminant la geologia i les matemàtiques, han pogut conèixer i acostar a la resta d’alumnat del centre diversos aspectes dels astres que componen el nostre sistema solar.

Començaren estudiant a l’aula les característiques que defineixen cadascun dels cossos que el componen, inclòs el planeta nan Plutó!, i posteriorment van elaborar maquetes dels seus elements principals reduint les seues distàncies i ajustant-les a una escala de 100 metres! De la mateixa manera van construir maquetes dels diferents astres i ens van relatar curiositats sobre ells. I és que el sistema solar és tan gran com curiós i interessant, i nosaltres com va dir Carl Sagan, pols d’estreles!