Aneu a la barra d'eines

NOVA NORMATIVA ÚS DEL MÒBIL – CURS 21-22

A partir del curs 21-22 la normativa d'ús del mòbil passa a ser la següent:

  1. Està prohibit l'ús del mòbil en tot el centre.
  2. Es recomana que l'alumnat no duga el telèfon mòbil al centre, de manera que si ho fa el portarà apagat o en silenci i sempre sota la seua responsabilitat. El centre no es farà responsable en cas de robatori, pèrdua o danys causats sobre el mateix durant l'horari escolar.
  3. Si l’alumnat incomplix la norma i utilitza el mòbil al centre sense permís, el professorat li’l requisarà i el deixarà en direcció fins que els pares/mares o tutors/res legals de l'alumne/a passen a recollir-lo. Aquest incompliment quedarà reflectit en el registre de sancions de l’alumne/a.
  4. Excepció a la norma: dins de l'aula és podrà utilitzar el mòbil com a ferramenta educativa si el professorat ho considera oportú per a l'activitat docent i sempre baix la seua supervisió.

Podeu descarregar el document ací: Normativa ús mòbil 21-22

Aquesta informació també es troba en el menú Centre -> Documentació.