Informàtica

En l'era digital en la qual ens trobem immersos, la societat en el seu conjunt requerirà certes habilitats digitals a qualsevol ciutadà. Tenim la responsabilitat de dotar als nostres estudiants dels eines adequades i el coneixement necessari per a formar part d'aquest nou món digital.

Sabem que en qualsevol camp que els nostres estudiants trien per a entrar com a adults, la seua capacitat per a tindre èxit dependrà cada vegada més d'entendre com funciona la tecnologia, però només una xicoteta part dels estudiants ho estudien.

Introduir als estudiants de manera primerenca en els ciències de la computació, els permetrà disposar de coneixements imprescindibles en el s.XXI; fonamentals seguisca com seguisca el seu futur desenvolupament professional.

 

Programar ajuda a fomentar els habilitats de resolució de problemes, la lògica i la creativitat

Prueba de informática

Per s_lopezhoz | 6 de setembre de 2021 | Comentaris tancats a Prueba de informática

Esto es una prueba

Prova del departament

Per s_lopezhoz | 9 de setembre de 2020 | Comentaris tancats a Prova del departament

Això és una prova

Prova del departament

Per s_lopezhoz | 9 de setembre de 2020 | Comentaris tancats a Prova del departament

Això és una prova

Benvingut al Blog d’informàtica

Per stabile_lid | 16 de juny de 2020 | Comentaris tancats a Benvingut al Blog d’informàtica