REUNIÓ INFORMATIVA PROCEDIMENT D’ADMISSIÓ

Benvolgudes famílies,

Amb la finalitat d’aclarir dubtes en el procés d’admissió de Batxillerat i cicles, aquest dijous 30 de maig a les 18.00 hores s’oferirà una xicoteta xarrada informativa a càrrec de la direcció del centre i del departament d’Orientació sobre les modalitats de batxillerat que ofereix el centre. L’assistència és voluntària i oberta per a famílies que desitgen matricular als seus fills en l’IES Bellaguarda el pròxim curs. Es recomana assistir l’alumne o alumna amb un progenitor. Esperem que aquesta activitat siga del seu interès.

Estimadas familias,

Con la finalidad de aclarar dudas en el proceso de admisión de Bachillerato y a ciclos, este jueves 30 de mayo a las 18:00 horas se ofrecerá una pequeña charla informativa a cargo de la dirección del centro y del departamento de Orientación sobre las modalidades de bachillerato que oferta el centro. La asistencia es voluntaria y abierta para familias que deseen matricular a sus hijos en el IES Bellaguarda el próximo curso. Se recomienda asistir el alumno o alumna junto a un progenitor. Esperamos que esta actividad sea de su interés.