El cicle de turisme present al Consell Municipal de Comerç i Turisme d’Altea

Ahir es va celebrar el Consell Municipal de Comerç i Turisme d’Altea que reuneix periòdicament a empresaris i entitats públiques. A la sessió d’ahir, va acudir la Direcció de l’IES Bellaguarda i professorat del Cicle Formatiu en Gestió d’Allotjaments Turístics per posar-se a disposició dels empresaris.

Amb la implementació del nou cicle, s’obrin noves expectatives empresarials relacionades amb el talent del subsector hostaler, cosa que FP Turisme Altea vol aprofitar. Concretament, s’ha comunicat als empresaris locals la possibilitat d’orientar el nou cicle cap a les necessitats de les empreses d’hostaleria i turisme. No sols als hotels i lloguers turístics, també a moltes altres empreses amb perfil comercial.

Aquesta proposta ve suportada pel nou model de Formació Professional que permet flexibilitzar el contingut dels cicles i afegir coneixements d’altres cicles i famílies professionals. Amb açò, el Cicle Formatiu en Gestió d’Allotjaments Turístics de l’IES Bellaguarda es podria orientar cap a les demandes dels empresaris en un futur pròxim.