Aneu a la barra d'eines

Mirant per Comprendre la INCLUSIÓ.

Reprenem de nou les activitats presencials en projectes Erasmus+. Aquesta setmana un professor del nostre centre ha participat en el projecte Erasmus: ”Looking to Understand: Inclusion” que ha tingut lloc a la ciutat d’Alacant del 17 al 19 de novembre. El projecte, liderat per l’Ajuntament de Dublín, involucra participants de 5 països: Dinamarca, Espanya, Finlàndia, Holanda i Irlanda. 

La temàtica del curs és la inclusió i les distintes possibilitats d'abordar-la des de la metodologia VTS. Tots els participant són coneixedors de bestreta del funcionament del VTS I es pretén anar un pas més enllà desenvolupant el mètode del VTS per donar resposta als problemes d’inclusió.

Les tres primeres jornades han estat dedicades a reflexionar sobre el concepte d’inclusió en relació als diferents contexts dels participants. El projecte tindrà continuïtat, si les condicions sanitàries ho permeten, del 6 al 8 d’abril de 2022 a Amsterdam amb una segona etapa formativa i finalitzarà a Dublín l’octubre de 2022.

Esperem que el contingut que està desenvolupant-se es revertisca en una millora per la nostra comunitat educativa.