NOVETATS BIBLIOTECA

La regidora d’Igualtat, Educació i Normalització Lingüística de l’Ajuntament d’Altea ha donat al centre una gran varietat de llibres feministes, en promoció de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, sobre coeducació, prevenció de la violència de gènere i enaltiment de la vida de les dones d’interès cultural. La col·lecció incorpora llibres amb diferents estils i nivells que segur que seran d’interès per a qualsevol lector/a que vulga gaudir.

L’edil ha explicat que “l’objectiu d’aquesta acció és el de difondre i fomentar la lectura igualitària i poder donar a conèixer en què consisteix realment el feminisme, perquè no es confonga amb interpretacions interessades que puguen donar origen a creure que el feminisme busque una altra cosa que no siga la igualtat entre les persones. Volem afavorir l’accés a aquests recursos a la població adulta, jove i infantil i reforçar la cooperació amb institucions públiques educatives i culturals.