CONVOCATÒRIA ASSEMBLES EXTRAORDINÀRIES A.M.P.A.

CONVOCATÒRIA
ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA
A.M.P.A. I.E.S. BELLAGUARDA

Per la present, es convoca a tots els pares i mares dels alumnes de l’I.E.S. de Bellaguarda, a l’Assemblea Extraordinària de l’AMPA d’aquest institut, que tindrà lloc el 7 de juny, en l’Institut en aula assignada, a les 19:00h en primera convocatòria i a les 19:30h en segona, amb el següent ordre del dia:

  • Lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior.
  • Voluntaris per a vocals de la Junta Directiva.
  • Aprovar la modificació del Pressupost aprovat en Assemblea extraordinària el dia 20 de desembre de 2020.
  • Informar que Felipe Fuster Orozco serà col·laborador de la Junta Directiva.
  • Informar sobre procés de matriculació curs 2021/2022.
  • Precs i preguntes.

Altea, 20 de maig de 2021.

CONVOCATÒRIA
ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA-URGENT
A.M.P.A. I.E.S. BELLAGUARDA

 Per la present, es convoca a tots els pares i mares dels alumnes de l’I.E.S. de Bellaguarda, a l’Assemblea Extraordinària Urgent de l’AMPA d’aquest institut, que tindrà lloc el 7 de juny, en l’Institut en aula assignada, a les 19:30h en primera convocatòria i a les 20:00h en segona, amb el següent ordre del dia:A l’inici de la reunió serà ratificat, per les persones presents, el caràcter d’urgència de la reunió, segons el que s’estableix per l’article 37 de la Llei 14/2008, de 18 de novembre, de la Generalitat Valenciana, d’Associacions de la Comunitat Valenciana.

  • Aprovar proposta d’abonar a l’institut l’import del segur escolar dels nostres associats i regalar-los a més l’agenda escolar a tots ells.

Altea, 01 de juny de 2021.

 

JUNTA DIRECTIVA DE L’AMPA DE L’I.E.S. Bellaguarda