Acredita’t

L’IES Bellaguarda participa en el nou procediment de reconeixement de l’experiència laboral Acredita’t on es reconeixen Unitats de Competència Professional.

Sentit del procediment

Conjunt d’actuacions dirigides a avaluar i reconéixer les competències professionals adquirides a través de l’experiència laboral o de vies no formals de formació.

Què pot obtindre en el procediment?

En un procediment de reconeixement de l’experiència laboral es reconeixen Unitats de Competència Professional, estes unitats estan relacionades amb activitats professionals que li resultaran familiars per la seua experiencia laboral.

Quin és el resultat?

Finalment se li donarà un document oficial que acredite quines Unitats de Competència té adquirides, si finalment té les mateixes que configuren un Certificat de Professionalitat vosté podrà sol·licitar-ho i nosaltres li orientarem com fer-ho.

Si preferix reprendre estudis de formació professional i vol cursar un Cicle Formatiu podrà convalidar una sèrie de mòduls professionals d’eixe cicle. És important recordar que per a cursar un Cicle Formatiu de grau mitjà és necessari tindre el Graduat en Educació Secundària Obligatòria o equivalent. I per als de grau superior el Batxillerat o equivalent. En qualsevol cas els assessors i els avaluadors li orientaran segons els seus interessos

A qui va dirigit

Ciutadans de nacionalitat espanyola, haver obtingut el certificat de registre de ciutadania comunitària o targeta de familiar de ciutadà de la Unió o ser titular d’una autorització de residència o de residència i treball a Espanya en vigor, en els termes establits en la normativa espanyola d’estrangeria i immigració.

Amb 20 anys complits per a qualificacions de nivell 2 i 3 i 18 anys per a qualificacions de nivell 1.

Amb experiència laboral i/o formació no formal en les qualificacions convocades.

Més informació en la web de ceice: http://ceice.gva.es/va/web/cualificaciones-profesionales/procedimiento-de-acreditacion-de-competencias