Informació important per a l’alumnat

Taxes de matrícula 2024-2025. Batxillerat

3 de juliol de 2024

Només per a l’alumnat de batxillerat L’alumnat de batxillerat abans d’entregar els documents de la matrícula en secretaria cal que realitze el pagament de les taxes corresponents. Taxes per a l’alumnat de 1r de batxillerat Han de pagar la taxa per expedició de l’Historial Acadèmic de Batxillerat i la taxa per Targeta d’identitat. Si l’alumne … Llegir més

INSTRUCCIONS MATRÍCULA PAU 2024

17 de maig de 2024

Consulta quins passos has de seguir per a matricular-te en les proves PAU. Pots descarregar el document amb la informació i els enllaços ací. Descàrrega també el document de matrícula emplenable ací.

Convocatòria vaga general d’educació. 23/05/2024

15 de maig de 2024

Si vols ampliar informació sobre els motius d’esta convocatòria ho pots fer en este manifest de la Plataforma per l’Ensenyament Públic a la Comunitat Valenciana.

Orientació acadèmica

15 de maig de 2024

Si vols ampliar o tornar a veure la informació sobre l’orientació acadèmica per al pròxim curs, pots fer-ho en esta presentació que ha preparat el nostre departament d’orientació. No et quedes amb els dubtes!

Beques Ministeri Educació curs 2024/2025

29 d'abril de 2024

Si el pròxim curs estudiaràs Batxillerat, Cicles Formatius o un Grau Universitari, ja pots sol·licitar una de les beques que concedix el Ministeri d’Educació. Tens de termini fins al pròxim 10 de maig per a fer-ho. Pots veure tota la informació en este enllaç.

Proves d’accés a Cicles Formatius

12 de febrer de 2024

El passat 9 de febrer es va publicar en el DOGV la resolució que convoca les proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior. Descarrega’t el document en pdf amb tots els enllaços ací.

Eleccions al consell escolar

24 de novembre de 2023

Ahir, 23 de novembre es van celebrar en el nostre centre les eleccions al consell escolar. El Consell Escolar és l’el òrgan en el qual  famílies, estudiants, docents i personal d’administració i serveis a través dels  seus representants, s’informen, proposen i opinen sobre matèries rellevants per a la millora de la qualitat de l’educació en … Llegir més

Certificat de convalidació del nivell B1 de valencià

2 de novembre de 2023

Tot l’alumnat amb el títol de Graduat en ESO i amb l’assignatura de Valencià aprovada en tots els cursos, podrà obtindre la convalidació amb el nivell B1 de Valencià de la JQCV. Podeu consultar tota la informació ací.

Eleccions al consell escolar. Curs 2023-2024

1 de novembre de 2023

Pots consultar tota la informació sobre les eleccions al consell escolar ací. Si vols presentar-te al sector d’alumnat o de famílies, pots descarregar-te d’esta mateixa pàgina els formularis de presentació de candidatures: Candidatura de l’alumnat. Candidatura de les famílies.

Calendari escolar del curs 2023-2024

7 de setembre de 2023

Consulta i descàrrega ací el calendari del nou curs escolar 2023-2024.