Carrera solidària i activitats fi de trimestre

Dijous passat 22 de desembre donàvem tancament a la fi del primer trimestre del curs 2022-2023 amb diferents activitats.

Comencem amb una activitat esportiva i solidària organitzada des del departament d’Educació Física i en col·laboració amb tot el centre, que es va realitzar conjuntament amb l’IES Mare Nostrum.

L’activitat va consistir en una Carrera Solidària promoguda per l’ONG “SAVE THE CHILDREN” (https://www.savethechildren.es/actividades-de-movilizacion-y-sensibilizacion-coles) i en la qual aproximadament 1000 corredors de tots dos centres van recórrer el circuit marcat al voltant de l’IES Mare Nostrum.

La carrera va estar amenitzada per una batucada composta per membres de tots dos centres i, en finalitzar la mateixa, tots els corredors van poder reposar forces amb l’avituallament de fruites donat íntegrament per MERCALICANTE.

Una vegada que recuperem energies, gaudim d’una classe grupal de zumba, per a més tard tornar al nostre centre a reposar-nos del tot amb la xocolatada amb la qual ens va obsequiar la nostra AMPA.

Finalitzem la jornada amb els lliuraments de premis i reconeixements i l’intercanvi de targetes nadalenques entre l’alumnat de 1r i 3r ESO.

Si voleu veure un xicotet resum del bé que ho passem, feu clic en el següent vídeo.