Presentació del projecte de direcció de Nuria Enseñat

Hola a tots i totes.

Com sabeu el nostre Director José Antonio Perelló, no renovarà la candidatura a la Direcció del centre, per la qual cosa el lloc de Direcció es queda vacant i ha eixit a concurs. El passat 9 de març 2021, es va publicar la resolució per la qual es convocava el procediment selectiu de nomenament de directores i directors de centres docents públics de titularitat de la Generalitat Valenciana.

A aquesta convocatòria he presentat una sol·licitud amb un projecte de Direcció elaborat en equip i consensuat, un projecte obert a la innovació, al treball en equip, a la motivació i a la qualitat d’ensenyament, obert i sensible als canvis que es puguen plantejar després del seu seguiment i avaluació d’aquest.

Amb molta il·lusió i ganes us presente la proposta de l’Equip Directiu que m’acompanya:

  • Directora: Nuria Enseñat Fernández.

  • Cap Estudis: Eduardo García García

  • Vicedirectora: Yolanda Tremiño Adsuar.

  • Secretari: Manuel Rives Mateo

En Secretaria, en Público en la carpeta “Projecte de Direccion” i en aquesta Web, estarà a la vostra disposició una còpia del projecte de Direcció que he presentat, perquè pugueu llegir-lo.

Atentament.

Salutacions

Nuria Enseñat

Proyecto Dirección Nuria Enseñat Fernández