Premi europeu a l’ensenyament innovador

El projecte europeu Erasmus+ KA229 “Lego Mindstorms EV3” que hem dut a terme entre els anys 2019 i 2022 amb socis de centres educatius de Rumania i Polònia ha rebut el premi europeu a l’ensenyament innovador en l’edició 2023. A pesar dels entrebancs que va suposar la pandèmia i els canvis que ens vàrem veure obligats a fer en alguna de les mobilitats, el projecte es va poder finalitzar de forma presencial amb la mobilitat d’alumnes a cadascun dels països participants.

Els EITA (per les sigles en anglès: European Innovative Teaching Awards) són uns premis anuals que s’atorguen des de 2021, coincidint amb el llançament del nou programa Erasmus+ 2021-2027. El premi vol ressaltar les pràctiques docents excel·lents dins del programa Erasmus+ i reconèixer el treball del professorat i dels centres educatius participants en projectes de cooperació europea. Aquesta iniciativa pretén posar en relleu el valor de la cooperació europea en l’àmbit de l’educació i l’establiment de l’Espai Europeu d’Educació.

Enhorabona a tot el professorat i alumnat participant en el projecte!

En aquest enllaç podeu trobar més informació sobre el projecte.